Vera Bergkamp Voorzitter 9O1A6972

Nederland bananenmonarchie: 'Topambtenaar die onderzoek naar Arib leidt is ZELF EEN VAN DE KLAGERS'

Politieknov 10 2022, 16:00
Het is te belachelijk voor woorden... maar de topambtenaar die aangesteld is om het onderzoek te leiden naar de handel en wandel van Khadija Arib blijkt zelf één van de mensen te zijn die over haar geklaagd hebben. Deze persoon gaat nu dus onderzoeken of haar eigen klacht gegrond is of niet. Wat een lachertje!
"Dit kan absoluut niet," aldus hoogleraar Rob van Eijbergen tegen de Volkskrant over deze totaal geschifte gang van zaken. "Het is ongelooflijk belangrijk dat de opdrachtgever volledig onafhankelijk is. Dat betekent dat deze geen enkele mening heeft of iets wel of niet is gebeurd."
De topambtenaar die het onderzoek leidt is dus één van de klagers... en is aangesteld door Vera Bergkamp. Ze wéét dus dat deze persoon één van de klagers is, maar heeft toch besloten (of juist: daarom) besloten dat ze dit onderzoek toch mag leiden.
Knetter.
Nou ja, of niet natuurlijk. Want als je wilt dat de uitkomst van het onderzoek is dat Arib haar macht misbruikt heeft, tja, dan is dit natuurlijk een heel goede keuze - aangenomen dat mensen niet ontdekken hoe corrupt het allemaal is, tenminste. Als je dat buiten de media weet te houden kun je er vergif op innemen dat je de uitslag krijgt die je wilt. Dus ja, win-win he.
Het gaat om Jorine Wolff, hoofd van de hr-afdeling in de Tweede Kamer. Op 14 september heeft zij gezegd tegen het presidium dat ze zich "herkende" in twee klachtenbrieven over Arib. Ze voegde daar aan toe dat de mensen van het managementteam zelf ook de ervaring hadden dat er een "sociaal onveilige werksfeer" was onder Arib.
Mevrouw de HR-leider is dus echt bevooroordeeld tot op het bot. Ze heeft al geconcludeerd dat Arib voor een onveilig werksfeer zorgde... en gaat nu onderzoeken of dat echt zo is.
Uh, hallo. Ik geloof dat DDS de rechtse website van Nederland is. Zo, dan ga ik nu even een geheel objectief onderzoek leiden naar de vraag of DDS de beste rechtse website van Nederland is, hoor!
Dit slaat echt helemaal nergens op. Deze vrouw moet natuurlijk van het onderzoek afgehaald worden... en daarna moet Bergkamp óók uit haar functie ontheven worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten