shutterstock 2274846991

Nieuwe landbouwminister Femke Wiersma (BBB) maakt indruk: "Kamer schrikt zich kapot van zoveel realisme!"

Politiekjun 26, 19:00
De beoogde landbouwminister Femke Wiersma heeft indruk gemaakt tijdens de hoorzitting van vorige week. De 39-jarige BBB'er verruilt haar functie als gedeputeerde van de provincie Friesland voor een ministerspost. Wiersma blijkt enorm veel dossierkennis te hebben en kan rekenen op veel lof op sociale media.
"Ben onder de indruk van de duidelijkheid waarmee Femke Wiersma alle vragen beantwoordt, met rust en kennis van zaken. #hoorzitting," klinkt het, gevolgd door: "Ze verraste mij al eerder, toen ze aan een talkshowtafel overeind bleef tegen een tafel vol tegenstanders. Ze zal dan ook niet voor niets door @lientje1967 naar voren geschoven zijn. Goede keus! #hoorzitting."
Ook zangeres Marga Bult is fan en schrijft: "@FemkeMarijeW deed het super, rustig, to the point en deskundig. Mooi om naar te kijken en luisteren." BBB-leider Caroline van der Plas is - hoe kan het ook anders - uitermate te spreken over de beoogde nieuwe minister van Landbouw (én staatssecretaris Jean Rummenie): "Ik ben geweldig trots op deze twee kanjers: beoogd minister Femke Wiersma @FemkeMarijeW en beoogd staatssecretaris Jean Rummenie @jean_rumme35452 van LVVN. De linkerkant van de Kamer schrikt zich helemaal kapot van zoveel realisme, rust en vakkennis. #hoorzitting"
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Naast dat Wiersma een aangename verschijning is - iets wat bij linkse media en politici waarschijnlijk nog voor een hoop frustratie gaat zorgen - heeft zij ook nog eens enorm veel dossierkennis. Een slimme zet dus van BBB om haar als minister van Landbouw (en visserij!) naar voren te schuiven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten