Screen Shot 2022 09 21 at 125119

EINDELIJK! Nachtmerriekabinet Rutte IV is GEVALLEN

Politiekjul 07 2023, 20:12
Een verlossing voor heel Nederland: het kabinet Rutte IV is eindelijk gevallen. Het heeft heel lang geduurd. Maar het is dus zover. Eindelijk. Goddank. De reden: D66 en de ChristenUnie willen onbeperkte massa-immigratie. VVD en CDA zijn daar ietsjebietsje kritischer over. Het gevolg is: BAM. De NOS zegt dat het kabinet gevallen is.
Vandaag debatteerden de coalitiepartijen over een asielbeleid waarin onderscheid wordt gemaakt tussen twee groepen. De eerste groep: asielzoekers die op de vlucht zijn omdat ze om persoonlijke redenen niet veilig zijn in eigen land. Bijvoorbeeld omdat ze homoseksueel zijn, of omdat de dictator die hun land bestuurt het op hen voorzien heeft omdat ze kritiek hebben geuit.
De tweede groep bestaat uit vluchtelingen die op de vlucht zijn voor oorlog in eigen land. VVD en CDA willen dat, als de asielinstroom extreem hoog is, die vluchtelingen terug worden gestuurd op het moment dat het weer rustig is in eigen land. Dat kan dus ook na enkele jaren. Daarbij zou dan tijdens een asielpiek een beperking komen voor oorlogsvluchtelingen: die mogen dan niet hun gezinnen naar Nederland halen als ons land dat gewoon niet aankan.
Je zou denken dat dit normaal is - je bent dan immers niet meer op de vlucht - maar D66 en CU denken daar heel anders over. Zelfs deze gematigde beperking van de massa-immigratie is wat hen betreft not done.
Nu is er dus goed nieuws. Volgens de NOS is het kabinet gevallen. Dat is nog niet officieel aangekondigd door de coalitie zelf, maar wel door "bronnen rond het kabinet." Dat is Haagiaans voor "leden van het kabinet; staatssecretarissen en/of ministers."
"Onze bronnen zitten hoog in de boom," zei de NOS-verslaggever zojuist live tijdens het NOS Journaal. "Dat is zwaar dat ik dat bericht op basis van één bron..." maar die bron is zo "belangrijk" en invloedrijk, dat de NOS er blind op vaart dat het klopt. Nogmaals, het gaat dus vrijwel zeker om een minister of staatssecretaris.
Kort daarna maakte de NOS bekend dat het "om meerdere bronnen" gaat al. En dus is het klaar. Het kabinet is weg.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Daarmee komt er dan dus een einde aan dit nachtmerriekabinet; een kabinet dat de opvolger was van het kabinet Rutte III... dat ook al een nachtmerriekabinet voor het land was en dat viel vanwege de Toeslagenaffaire.
De hoop is nu dat er nieuwe verkiezingen komen zodat alle betrokken partijen eindelijk keihard afgestraft kunnen worden. Ja, ook de VVD. Een partij die nu eindelijk eens de verkiezingen moet verliezen zodat Nederland een nieuwe premier krijgt - en niet langer die enorme leugenaar die nu al 13 jaar minister-president is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten