OM Laat Geert Wilders in de kou staan: 66 doodsbedreigingen worden zomaar aan de kant geschoven!

OM Laat Geert Wilders in de kou staan: 66 doodsbedreigingen worden zomaar aan de kant geschoven!

Politiekaug 11, 17:00
Is het OM nog geloofwaardig? In een schokkende onthulling heeft het Openbaar Ministerie doodleuk besloten niets te doen met de 66 doodsbedreigingen gericht aan Geert Wilders. Ja, u leest het goed: zesenzestig doodsbedreigingen. Voor de duidelijkheid, we hebben het hier niet over een willekeurige burger, maar over een vooraanstaand parlementslid. Het is simpelweg schandalig hoe makkelijk het OM deze zaak naast zich neerlegt.
Wilders, uiteraard furieus, gaf zijn ongezouten mening op X: ''Post van het OM: ze doen NIETS met 66 doodsbedreigingen en aankondigingen van aanslagen op me vanuit het buitenland.'' Als reden gaven ze de 'schaarse opsporingscapaciteit' aan die ze liever ergens anders voor gebruiken. Tja, wie had gedacht dat de veiligheid van een Kamerlid niet hoog op hun prioriteitenlijst zou staan?
Nu rijst de vraag: zou het OM net zo hebben gehandeld als de doodsbedreigingen gericht waren aan, zeg, Sigrid Kaag of Jesse Klaver? Het antwoord laat zich raden. Dan hadden de media er wekenlang bol van gestaan en was er geen steen onberoerd gelaten om de daders op te sporen en te vervolgen. Maar het lijkt wel alsof voor Wilders een andere standaard geldt in de ogen van onze 'onpartijdige' justitiële macht.
Dit is niet zomaar een blunder van het OM; dit is een regelrechte aanfluiting van ons rechtssysteem. Als Wilders zich niet veilig kan voelen, wie dan wel? Het OM heeft duidelijk laten zien dat ze partijdig zijn, en hun keuzes maken op basis van politieke voorkeuren. Dat kan en mag gewoonweg niet in een rechtsstaat als de onze!
Het lijkt wel alsof ze bij het OM een blinde vlek hebben voor het welzijn van rechts-conservatieve politici. En als dit het geval is, wat zegt dat dan over de rest van hun werkzaamheden? Het vertrouwen in onze justitiële instituties wordt door zulke acties volledig ondermijnd.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard begrijpen we dat de Tweede Kamerverkiezingen 2023 de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom zetten we ons in om de linkse globalisten te ontmaskeren en te verslaan. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Doneer nu aan DDS, steun ons via BackMe, en strijd zij aan zij met ons in deze culturele en politieke oorlog!
Het Nederlandse volk verdient beter dan dit. Wilders verdient beter dan dit. Het is de hoogste tijd dat het OM hun zaken op orde krijgt en hun werk doet zonder politieke bias. Maar, laten we eerlijk zijn: verwacht u echt dat dit zal gebeuren onder het huidige establishment? Dat dachten wij al. Het is duidelijk tijd voor verandering.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten