shanklin signs during 2020 covid 19 outbreak 02

Paniek! Nieuwe COVID-angstcampagne in aantocht: "Het Corona angst-orgel wordt al weer klaargezet!"

Politieksep 17 2023, 14:00
Maurice de Hond heeft onlangs gewaarschuwd dat de angst voor Covid-19 binnenkort weer zal worden aangewakkerd om het vaccinatieniveau te verhogen. De Verenigde Staten hebben op 12 september het advies uitgebracht dat iedereen vanaf 6 maanden oud een nieuwe coronavaccinatie moet krijgen. Dit heeft geleid tot bezorgdheid over de motivaties en financiële aspecten van deze campagne.
Het advies van de CDC in de VS suggereert dat het risico op Covid-19 nog steeds groot is en dat vaccinatie de enige redding is. Hoewel het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen lager is dan tijdens eerdere fases van de pandemie, blijft het hoog. Vooral ouderen en personen met een verzwakt immuunsysteem lopen het grootste risico op ernstige ziekte. Daarnaast kunnen ook mensen zonder onderliggende medische aandoeningen ernstig ziek worden door Covid-19.
Het nieuwe vaccin is een geüpgradede variant en is slechts beperkt getest. Opvallend is de financiële component van de boostercampagne in de VS. Terwijl de overheid tot nu toe de vaccinaties financierde, worden verzekeringsmaatschappijen en overheidsfondsen nu verantwoordelijk. Mensen die niet tot specifieke groepen behoren en niet verzekerd zijn, moeten nu zelf betalen, tegen een veel hogere prijs dan wat de overheid eerder betaalde.
In de VS, vooral in Democratische staten, wordt de druk op vaccinatie verhoogd. Sommige universiteiten eisen verplichte vaccinaties en er wordt gediscussieerd over het verplicht stellen van mondkapjes in gezondheidscentra. De strategie lijkt te zijn om mensen bang te maken om zo het vaccinatieniveau te verhogen.
In Nederland volgt het advies een andere lijn dan in de VS. De groep die wordt aanbevolen om een boostervaccinatie te nemen, is vergelijkbaar met de groep die een griepprik krijgt: ouderen, zwangere vrouwen, zorgmedewerkers en anderen met een hoog medisch risico. Hoewel de Omikron-varianten als minder ernstig worden beschouwd, benadrukt men toch dat de voordelen van vaccinatie zwaarder wegen dan de mogelijke nadelen, die tot nu toe niet gemeld zijn.
Opvallend is dat de vaccinatiecampagne in Nederland vrijwel gelijktijdig met de griepprikcampagne plaatsvindt, en er wordt zelfs gesuggereerd om beide vaccinaties tegelijkertijd te geven. Met de herfst in aantocht en de neiging van virussen om in besloten ruimtes langer te overleven, zal de druk op de zorg waarschijnlijk toenemen, en dit zal waarschijnlijk worden gebruikt om vaccinatie te bevorderen. Er kunnen zelfs voorstellen komen voor extra maatregelen.
De angst voor Covid-19 lijkt opnieuw te worden ingezet als een stuurmiddel om vaccinatie te bevorderen. In Nederland zal dit onderwerp waarschijnlijk ook tijdens de verkiezingscampagne de kop opsteken, vooral als het aantal ziektegevallen stijgt. Het is duidelijk dat de toekomst van het Covid-19-vaccinatiebeleid nog steeds onderhevig is aan discussie en verandering.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten