shutterstock 1928513330

LOL! D66-kandidaat wordt compleet belachelijk gemaakt vanwege absurde campagne video

Politieksep 17 2023, 15:00
Wanneer mensen geen flauw benul hebben van wat er zich afspeelt onder de gewone bevolking en zich vervolgens zichzelf proberen te profileren met absurde thema's, kun je er donder op zeggen dat ze flink wat kritiek zullen oogsten. Zo ook D66'er Carline van Breugel. De BNR-opiniemaker die zichzelf omschrijft als een "geboren & getogen Brabantse maar steeds meer een Amsterdammer," heeft onlangs de aandacht weten te trekken met haar absurde D66-campagnevideo.
Een van de zelfverklaarde kwaliteiten van Van Breugel is haar partner, een transman, en het feit dat ze zelf biseksueel is. Ze lijkt benaderbaar te willen zijn via Instagram, waar ze zichzelf presenteert in een nogal gênante vertolking van een benaderbare politica. Van Breugel lijkt volledig voorbij te gaan aan het feit dat de gemiddelde hardwerkende Nederlander geen transvrouw op de bank heeft zitten en zeker niet warmloopt voor een zingende D66-politici. Het lijkt erop dat de gewone Nederlander op geen enkele manier kan relateren aan Van Breugel, behalve misschien een verdwaalde kunstacademie student die inmiddels volledig is geïndoctrineerd.
De reacties op haar campagnevideo zijn dan ook ronduit hilarisch, en er zijn enkele pareltjes te vinden die de hypocrisie en dwaasheid van deze dame blootleggen: "'Haai, ik ben Carline, biseksueel en sla graag het klimaatalarm op de ritme van 'Born this way'. Daarom vlieg ik samen met mijn transman de hele wereld over namens D66'."

‘Haai, ik ben Carline, biseksueel en sla graag het klimaatalarm op de ritme van ‘Born this way’. Daarom vlieg ik samen met mijn transman de hele wereld over namens D66’.

Image
Image
Image
Image
Carline van Breugel
Carline van Breugel
@carlinevb

De interne stemmingen zijn open, leden van D66 kunnen stemmen over hun volksvertegenwoordigers💚 Dit ben ik👇🏻#d66 #teamd66

914
Reply
Het is slechts een kwestie van tijd voordat ook deze D66-er, net als Yesim Candan, de handdoek in de ring gooit. Hoe belachelijk je standpunten en wereldbeeld ook mogen zijn, sta er op zijn minst achter in plaats van huilend te vertrekken als het je te heet onder de voeten wordt.
De nieuwe generatie D66-ers lijkt een generatie van natte dweilen te zijn die volledig losgezongen zijn van de realiteit en geen flauw benul hebben van wat er buiten de grachtengordel van Amsterdam gebeurt. Carline van Breugel mag dan misschien proberen om zichzelf te presenteren als een benaderbare politica, maar haar wereldvreemde en egocentrische houding maakt haar eerder het onderwerp van spot dan een serieuze kandidaat. De normale Nederlanders hebben wel wat beters te doen dan zich bezig te houden met deze komische en absurde vertoning!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten