Screen Shot 2022 04 20 at 114634

Pepijn van Houwelingen (FVD) deelt hartbrekende mail van burger: "Doodsangst. Dat is wat ik ervaar"

Politiekaug 30 2022, 12:30
Een burger die helemaal klaar is met alles heeft Pepijn van Houwelingen een vreselijke email gestuurd. Het FVD-Tweede Kamerlid deelt die email - geanonimiseerd. En wat je erin leest is echt dieptriest - en een teken dat deze overheid mensen finaal de vernieling in helpt.
Overheden kunnen niet écht veel doen om mensen te hélpen, maar ze kunnen mensen wel kapotmaken. Dat ervaren heel veel burgers tegenwoordig.
Zo ook een depressieve vader die Pepijn van Houwelingen (FVD) gemaild heeft om toch uiting te geven aan zijn worstelingen. De inhoud van zijn mailtje is ronduit schokkend. Het breekt je hart echt.
"Doodsangst," schrijft de man. "Dat is wat ik ervaar. Ik kijk naar m'n gezin, en ik ervaar innige tragiek. Mijn lieve kinderen. Mijn ontketende vrouw. Het vreet mij op en ik weet niet hoe ik mij verhouden moet."
"Dit collectief vernietig[t] alles," gaat de mail verder. "Het kan niet anders dan dat het nazisme nooit is weggeweest. Deze mensen zijn knetter. Allemaal en stuk voor stuk pathologisch. Het volk moet ze wel stoppen. Er is geen andere manier."
"Ik heb bijna zelfmoord gepleegd, maar ik zag m'n gezin. Ik kan het niet. Ik moet bij ze blijven en ze zo lang mogelijk beschermen. Het is mijn plicht als vader. Dan draag ik het leed maar. Ik draag het."
"Ik ben in en in somber," sluit deze man zijn mail af. "Wat een gekken aan het roer. Wat een gekken. Wat een tijd."
Dieptriest, natuurlijk, maar wat nog triester is, is dat er vervolgens aanhangers zijn van het partijkartel die hier lacherig om doen. Alsof Van Houwelingen dit soort dingen verzint. 
Nou, jongens, slecht nieuws: de situatie is zo slecht gesteld in ons land dat je dit soort dingen niet hoeft te verzinnen. 
Kijk maar naar reacties van gewone mensen onder de tweet van Van Houwelingen.  "Ik ben maar alleen..." schrijft één zo'n gewone burger bijvoorbeeld. "Denk vaak niemand zal me missen... heb deze gedachten ook... en hoe moet ik zometeen mijn energierekening betalen? En wat gaat er volgend jaar weer uit de zorgverzekering gehaald worden? Enz. Enz."
"Gewoon vanmiddag in een winkel," schrijft weer een ander. "Een moeder erg ongerust voor haar [tiener] kids die zich zelf nog geen zorgen maken, maar zij wel. Wat moet er van die jongelui terecht komen, geen huis, geen toekomst, ene na de andere crisis. Door vreemdelingen overgenomen? Angstgevoel overheerst."
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het trieste is dat er werkelijk heel veel mensen zijn die het leven momenteel zo ervaren. Het partijkartel heeft daar lak aan - en dat geldt ook voor de mensen die het partijkartel nog steeds steunen. Vaak zijn dat overigens D66-kiezers of GroenLinksers. Die twee zijn echt het ergste.
Nederlanders worden de vernieling in geholpen. Totaal.
Het goede nieuws? De bovenonsgestelden kunnen dit alleen maar doen zolang wij lijdzaam toekijken. Uiteindelijk ligt de macht bij ons. Wij zijn met véél meer. Als wij in actie komen is het einde oefening voor het corruptie WEF-kartel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten