shutterstock 1075105040

Pijnlijk! PvdA/GL gaat door het stof na het weg-photoshoppen van SP-logo in campagnefoto's

Politieksep 27 2023, 13:00
Het campagneteam van Frans Timmermans heeft tot grote verontwaardiging van SP-leden het SP-tomaatlogo verwijderd uit campagnefoto's van Timmermans. De partij van Timmermans erkent deze fout en biedt excuses aan via "X" voor dit pijnlijke incident.
Afgelopen weekend was Timmermans in Limburg om te protesteren tegen de sluiting van een ziekenhuisafdeling in Heerlen, samen met andere politieke partijen. Tijdens het protest hielden veel demonstranten borden omhoog met teksten als 'red ons ziekenhuis', waarop het SP-logo, de tomaat, prominent te zien was.
Echter werden de logo's verwijderd en ook T-shirts en truien van de SP werden bewerkt. Het is betreurenswaardig dat een partij die beoogt een "premierskandidaat" te leveren zich zo verlaagt door het logo van de SP weg te photoshoppen om zelf in de schijnwerpers te staan. Hierdoor lijkt de campagne van GL/PvdA op een totale mislukking uit te draaien.
Op campagnefoto's van Timmermans van het protest zijn de bewuste borden wel te zien, maar blijken de SP-tomaten spoorloos verdwenen. Dit leidde tot ontevredenheid bij SP-leden. "Als je ego zo groot is dat je het logo van de SP moet verwijderen van borden en kleding om zelf de show te stelen, dan is dat bedroevend." Aldus SP-Kamerlid Nicole Temmink.
PvdA/GL erkent de fout en biedt excuses aan: "We hebben inderdaad de foto's van de protestactie in Heerlen aangepast, en dat hadden we niet moeten doen." Dit was een ongelukkige en opzichtige actie, waardoor excuses onvermijdelijk waren. Het is waarschijnlijk dat de marketing stagiair inmiddels een functie elders heeft gekregen.
De campagne van Timmermans lijkt sowieso moeizaam te verlopen, met eerdere controverses rond beweringen dat hij in een rijtjeshuis zou wonen, wat overduidelijk niet waar is, en aanhoudende discussies over zijn wachtgeldregeling.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten