omtzigt mondkapje

Politieke pyromaan Pieter Omtzigt rent weg na opblazen formatie: "Hij heeft rust nodig!"

Politiekfeb 08, 9:00
De zwakste man in Den Haag, Pieter Omtzigt, is letterlijk gevlucht uit Den Haag. De NSC-leider zou "rust" nodig hebben. Dit omdat het hem blijkbaar heel veel energie heeft gekost om de formatie op te blazen. Ach, wat sneu zeg!
Het gedrag van Omtzigt wordt met de dag wanstaltiger. Eerst blies hij de formatie op. Niet door dat rustig duidelijk te maken in gesprek met PVV, VVD en BBB, maar door hen een appje te sturen... en vervolgens hard naar de media te rennen zodat zij er ademloos over konden berichten.
Maar nu doet hij er nog een schepje bovenop. De man die ons land in politieke chaos stort is er namelijk vandoor gegaan. Nee, dat is geen grap. Bronnen binnen NSC zeggen dat hij Den Haag verlaten heeft omdat hij "rust" nodig heeft.
"Alles ging in een stroomversnelling, dan moet je snel schakelen," aldus een NSC-bron tegen Hart voor Nederland. "We hebben het uitgelegd bij Humberto, dat is voor nu voldoende. Pieter is doodop. Hij moet echt even rust pakken."
Hij moet echt even rust pakken? Wat is dit voor gekkigheid? Het land zit met een demissionair kabinet dat ons land op alle mogelijke manieren sloopt en dat steeds arroganter wordt. Asielzoekende kansenparels komen in grote getallen naar ons kleine kikkerlandje, de financiën van het land zijn totaal verwoest door Sigrid Kaag, de boeren worden gek omdat ze vakkundig gesloopt worden door het kabinet...
Kortom, er moet heel snel heel veel veranderen. Er moet het liefst vandaag nog een nieuw kabinet komen dat het wanbeleid van Rutte IV ongedaan maakt en de puinhopen van 14 jaar Rutte opruimt.
Maar wat doet Omtzigt? Die laffe haas traineert de gesprekken eerst, vervolgens blaast hij ze op, en daarna rent hij razendsnel weg. Want jongens toch, het was allemaal heel stressvol voor hem!
Je moet je onderhand afvragen met wat voor gek we hier te maken hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten