screen shot 2022 09 28 at 12

PVV'ers Beertema en Bosma gaan los op elitaire adelijke collega Ellemeet (GroenLinks): 'Ze groet ons niet eens!'

Politiekjun 17 2023, 14:45
Corinne Ellemeet is adellijk. Als zodanig vindt ze zich ver verheven boven de gewone Nederlander. Zij heeft blauw bloed. Zij is ánders. En dus behandelt ze niet alleen collega-Tweede Kamerleden wanstaltig. Nee, ze dreigt ook nog eens haar lidmaatschap van GroenLinks op te zeggen als die partij ooit zaken gaat doen met een gewone mensenpartij.
In Flevoland heeft de ChristenUnie laten weten te gaan samenwerken met de PVV. Carola Schouten van die partij vindt dat "ongemakkelijk." Ze vindt het blijkbaar niet erg dat haar partij een man in het zadel houdt die systematisch liegt en mensen bewust kapotmaakt. Maar met de PVV samenwerken, dát is wel erg.
GroenLinks Kamerlid Corinne Ellemeet reageert daar geprikkeld op. Want "ongemakkelijk" gaat niet ver genoeg in haar optiek. "Dit stelt mij echt zo teleur van de ChristenUnie," schrijft ze. "En van Carola Schouten, die ik hoop heb zitten. Samenwerking 'ongemakkelijk.' Als mijn partij ooit ergens met de PVV bestuurt dan zeg ik mijn lidmaatschap op."
Natuurlijk zijn PVV-Kamerleden hier op hun beurt bepaald niet van onder de indruk. Harm Beertema is woest. "Echt hoor," schrijft hij. "Deze adelijke collega weigert uit diepdoorleefde afkeer van HET GROTE KWAAD zelfs mij te groeten in het gebouw van de Tweede Kamer. Gekwetst het hoofdje afwenden. De emotie van het boze brugklasmeisje is groter dan waardering voor democratie."

‘Echt’. Echt hoor. Deze adelijke collega weigert uit diepdoorleefde afkeer van HET GROTE KWAAD zelfs mij te groeten in het gebouw van de Tweede Kamer. Gekwetst het hoofdje afwenden. De emotie van het boze brugklasmeisje is groter dan waardering voor democratie. 🤡

1.9K
Reply
Ook PVV'er Martin Bosma is niet te spreken over het wangedrag van Ellemeet. "Jonkvrouw Ellemeet is de leider van het naoorlogse verzet," aldus de ondervoorzitter van de Kamer. "De stem van de roomblanke dorpen en buurten."

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het is typerend voor de arrogantie van GroenLinksers in het algemeen, en al helemaal van deze 'jonkvrouw.' Henk en Ingrid zijn hartstikke erg, racistisch, gevaarlijk. De enige waar ze mee wil praten zijn linkse gekkies die net zo denken als zij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten