screen shot 2022 09 28 at 12

Corinne Ellemeet (GL) bejubelt Kees Vendrik als de nieuwe ''klimaatpaus'' hiermee erkent ze impliciet dat het klimaat een religie is

Politiekfeb 06 2023, 16:00
We wisten al een tijdje dat GroenLinksers knettergek zijn en dit bevestigt Corinne Ellemeet nogmaals in een tweet. Ze is opgetogen over de nieuwe klimaatpaus Kees Vendrik hiermee erkent ze impliciet dat het klimaatprobleem een religie is. Wie dus het klimaatprobleem afzwakt is een ketter.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Kees Vendrik klinkt echt als een paus als je zo'n uitspraak doet: “Voor mij is het helder: dit is het belangrijkste vraagstuk van deze tijd. Als we dit in de komende tien tot twintig jaar niet fixen, dan laten we een ravage achter voor onze kinderen.” Religieuze leiders beloven hun volgelingen ook altijd hel en verdommenis als zij hun preken niet opvolgen. Iedereen die durft te twijfelen aan het geloof is een afvallige wat dat betreft zijn klimaathysterici net gelovigen. Zij zijn net zo fanaat met het klimaatprobleem bezig hoe een fundamentalist met zijn religie bezig is.
Een religie is een overtuiging of levensovertuiging die mensen met elkaar delen en die hen verbindt. Het is gebaseerd op geloof, rituelen en symbolen en stelt de menselijke ziel of geest centraal. Het klimaatprobleem daarentegen is een verzonnen probleem door mensen die leven met angst om te leven. Daarom willen deze mensen alles beheersen om het lot in eigen hand te houden. Het komt bij deze mensen in hun gedachte niet op dat zij zich moeten aanpassen aan de omstandigheden. Een mens kan de natuurwetten niet beheersen. Wel kan men de natuur beschermen en daar moet men zich op richten. Dat kan met doen door het milieu te beschermen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Helaas lopen de extreemlinkse klimaatgekkies van GroenLinks samen met D66 voorop om de natuur te slopen. Ze zijn slecht voor dieren, mensen, planten en bomen. Allemaal door de ‘groene’ oplossingen die deze klimaatextremisten zo fanatiek willen invoeren. De massale bomenkap, windmolenparken en zonneweiden zijn funest voor de natuur. Net als echte gelovigen kunnen ze alleen maar emotioneel nadenken en lopen ze blind achter de klimaatpaus Vendrik aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten