thierry baudet dh 00112 websize

Thierry Baudet beëdigd als Noord-Hollands Provinciaal Statenlid - FVD-leider maakt meteen impact op mobiliteit!

Politiekfeb 06 2023, 17:00
Vandaag markeert een belangrijke politieke dag in Noord-Holland, want FVD-leider Thierry Baudet neemt plaats in de Provinciale Staten. Als vervanger van Joyce Vastenhouw, die naar het oosten van het land verhuist, is Baudet de trotse ontvanger van het hoogste aantal stemmen bij de Provinciale Statenverkiezingen van 2019, met een indrukwekkende 56.154 van de 178.717 stemmen die FVD kreeg.
Nu hij vandaag is beëdigd, heeft Baudet al een belangrijke bijdrage geleverd aan de raad en belangrijke input geleverd over de mobiliteit in de provincie. Dit is geen verrassing voor degenen die bekend zijn met Baudets uitgesproken opvattingen over vervoer en infrastructuur, en zijn inzet om het leven van Noord-Hollanders te verbeteren.
De verwachting is dat Baudet bij de komende Provinciale Statenverkiezingen in maart 2023 opnieuw als lijstduwer op de lijst van FVD zal staan. Als zodanig is de kans groot dat hij zijn zetel kan behouden, mocht hij dat willen.
Dit is een positieve stap voorwaarts voor FVD en Noord-Holland, want Baudet brengt een schat aan ervaring en kennis mee. Met Baudets inzet om het leven van Noord-Hollanders te verbeteren, en zijn inzet voor vervoer en infrastructuur, is het een spannende tijd voor FVD en de provincie.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Het nieuws dat Thierry Baudet zitting neemt in de Provinciale Staten van Noord-Holland is een veelbelovende ontwikkeling voor degenen die bij de verkiezingen van 2019 op hem hebben gestemd, en voor de toekomst van de provincie. Want het betekent dat de toppers van FVD zelf zich actief bemoeien met de politiek op provinciaal én gemeentelijk niveau (Gideon van Meijeren zit bijvoorbeeld ook in de Haagse gemeenteraad).
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
En vergis je niet. In de provincie wordt héél veel besloten. Dit is waar het beleid van Den Haag daadwerkelijk uitgevoerd wordt - of niet. Zo kan er bijvoorbeeld gewoon besloten worden in de provincie om het achterlijke stikstofbeleid van het kabinet te blokkeren. "Wij doen niet mee." De staat kan dan niets doen om dat alsnog af te dwingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten