vleesburgers wormenburgers

Ranzig! WEF-koning Willem-Alexander promoot smerige wormenburgers: 'Ze zijn zo lekker!'

Politiekfeb 24 , 12:00
In een tijdperk waarin het gezonde verstand sneller lijkt te verdwijnen dan sneeuw voor de zon, heeft onze 'geliefde' koning Willem-Alexander besloten de kroon op het werk van het waanzinnige WEF (Wereld Economisch Forum) te zetten. Jawel, lezers, in een recente, misselijkmakende vertoning heeft onze nationale monarch zich letterlijk laten filmen terwijl hij wormenburgers promoot. Wormenburgers! Als dit geen nieuw dieptepunt is in de geschiedenis van ons koningshuis, dan weet ik het ook niet meer.
De boodschap is duidelijk: weg met ons traditionele, heerlijke vlees, en welkom in de nieuwe wereldorde waar insecten het nieuwe normaal vormen. De knettergekke koning doet alsof deze culinaire gruwelijkheden het toppunt van smaak zijn. Kan het nog walgelijker? Ja, want terwijl Willempie zich voordoet als het gezicht van deze groteske campagne, worden wij, het volk, geacht dit klakkeloos te slikken.
Gelukkig is er een lichtpuntje aan de horizon. Dankzij de onvermoeibare inspanningen van ware patriotten zoals Thierry Baudet en Gideon van Meijeren, is er nu EerlijkEten. Dit glorieuze initiatief biedt ons, de echte Nederlanders, de mogelijkheid om voor een uitstekende prijs heerlijke vleesdozen te bestellen. Vlees, mals en puur, vrij van de chemicaliën die onze voedselketen teisteren, direct van de trotse Nederlandse boer. Dit is hoe we terugvechten tegen de globalistische agenda die ons van ons erfgoed wil beroven.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS gaan we NIET mee met de knettergekke doelen van koning Bier om ons aan de wormenburgers te krijgen. Wij gaan altijd voor EERLIJK, ECHT VLEES. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan door een Box te bestellen bij EerlijkEten. Want niet alleen eet jij zo gezond, goed vlees, maar DDS krijgt ook nog eens een mooie commissie zodat wij groter en sterker kunnen worden.
Laat Willempie en zijn WEF-vriendjes hun wormenburgers houden. Wij kiezen voor vrijheid, voor traditie, voor echt vlees. Samen staan we sterk tegen de tirannie van de smaakloze elite. Doe mee aan de revolutie van EerlijkEten en laat zien dat we niet buigen voor de absurditeiten die ons van bovenaf worden opgedrongen. Vandaag wormenburgers, wat morgen? Wij zeggen nee. Wij kiezen voor heerlijk, echt vlees. Doe mee, voordat het te laat is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten