communisten 2

Geschift! Stalinistische Duitse minister wil kritiek op de staat STRAFBAAR maken

Buitenlandfeb 24, 10:30
Het is nauwelijks te bevatten, maar Duitsland is weer totaal dictatoriaal aan het gaan. Je denkt dat dit land dat achter zich heeft gelaten na 1945 (en daarna de Koude Oorlog, Oost-Duitsland was immers totalitair tot op het bot), maar niets is minder waar. Minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser heeft critici van de staat namelijk keihard de oorlog verklaard. Bespot de staat en je wordt totaal vernietigd.
"Degenen die de staat bespotten, moeten een sterke staat onder ogen zien," aldus de Duitse minister is een doodenge speech op de Duitse tv. Vervolgens ging ze vol los op "nieuw rechts" wat ze letterlijk "een onmenselijke ideologie" noemde.
"Wij zullen deze rechtsextremistische netwerken platwalsen," ging ze verder. "We zullen hun inkomsten ontnemen. We zullen ze hun wapens afnemen. Kortom, we willen alle instrumenten van de rechtsstaat inzetten om onze democratie te beschermen."
"De kern van onze strategie blijft preventie en hardheid, we moeten voorkomen dat deze onmenselijke ideologie zich verder een weg vreet in onze samenleving." Daarop legde ze uit dat het verbieden van organisaties die haar niet aanstaan verder gaat... en dat ze verder gaan met het indoctrineren van gewone Duitsers in de hoop ze net zo stalinistisch te maken als de Berlijnse regering zelf.

Oost-Duitsland is terug

Toen de Berlijnse Muur viel dachten mensen dat West-Duitsland de strijd gewonnen had. Heel Duitsland zou vrij worden. Jawel, democratie zou het hele land overnemen. Rechtsstaat, grondrechten, mensenrechten. Vrijheid van de pers en van meningsuiting for the win!
Ehm, dus niet. Het is dieptriest, maar de interne strijd is na de eenwording van Duitsland gewonnen door het Oosten. Door politici en figuren die opgegroeid zijn in Oost-Duitsland, wat één van de ergste, meest dictatoriale Sovjet-staten van allemaal was.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de dictatoriale impulsen van het neo-communisme. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het moderne stalinisme te bestrijden - elke dag opnieuw!
Het gevolg is wat we nu zien. Moderne Duitse politici gedragen zich als de meest walgelijke, dictatoriale stalinisten die je je kunt voorstellen. Daarbij gebruiken ze woorden, stijlvormen, en frases die ook gebruikt werden door Hitler en daarna door de KGB-gekken die het hele Duitse volk na WOII onderdrukten uit naam van het communisme.
Duitsland - en met Duitsland de hele EU - is onderweg op een heel eng pad.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten