Screen Shot 2022 03 03 at 195420

Realistische Thierry Baudet: 'Poetin is een levensgevaarlijke vent, ik ben niet pro-Poetin. Maar ik ben wel REALISTISCH'

Politiekmrt 03 2022, 17:59
In een interview met Robert Jensen heeft Thierry Baudet helder uitgelegd wat zijn visie op het conflict tussen Oekraïne en Rusland nu eigenlijk is. "Ik ben helemaal niet pro-Poetin," legde de FVD-leider weten. "Ik vind hem een heel gevaarlijke vent." Maar hij is gewoon realistisch. Als dat je al een "pro-Poetin propagandist" maakt, nou, dan zijn we wel heel diep gezakt in ons land.
Dit is werkelijk een fantastische clip van het interview dat Thierry Baudet onlangs gaf aan Robert Jensen. Want de FVD-leider gaf aan wat zijn werkelijke visie is op Poetin, het conflict in Oekraïne, en het buitenlands beleid. En nee, hij is geen "Poetin-fanboy." Hij is geen fanboy van welke leider dan ook. Maar hij kijkt naar de wérkelijkheid en wil dat we vanuit die realiteit opereren.
https://twitter.com/FreeRightNet/status/1499409075918053385
"Ik ben helemaal niet pro-Poetin. Ik vind het een levensgevaarlijke vent," legde Baudet uit, "en ik vertrouw hem voor geen meter. Net zoals dat ik trouwens al die wereldleiders niet vertrouw, want je komt daar alleen als je op alle mogelijke manieren valse gemene spelletjes hebt gespeeld."
"Het enige wat ik zeg," ging hij verder, "is dat Rusland bestaat. Het is daar. En we zijn nu bezig met in een oorlog terecht te komen. Het was helemaal niet nodig geweest."
"Dat alleen al," het hebben van dat realistische, rationale standpunt, "wordt gezien als een extreem pro-Poetin standpunt. Terwijl volgens mi, ik ben de eerste om te erkennen dat Rusland een heel gevaarlijk land is, en dat die man een heel gevaarlijke dictator is, en dat we absoluut niet naïef daarover moeten zijn. Maar juist daarom moeten we ook niet in een oorlog met hem terechtkomen."
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo is het maar net. Maar als je dat hardop zegt ben je volgens de progressieve gestoorde haviken die het voor het zeggen hebben in ons land "een Poetin-apologeet." Knettergek!
Overigens kun je de hele show hier kijken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten