Rellen in China: Chinezen komen eindelijk in verzet tegen de stalinistische dictatuur van Xi Jinping

Rellen in China: Chinezen komen eindelijk in verzet tegen de stalinistische dictatuur van Xi Jinping

Het heeft veel te lang geduurd, maar er zijn zowaar een paar dappere Chinezen die ein-de-lijk in verzet komen tegen de coronadictatuur van Xi Jinping. De aanleiding hiervoor? Enkele dagen geleden vloog een flat in de fik. Bewoners mochten echter niet ontsnappen omdat ze, vanwege het zero-Covidbeleid, hun huis niet mochten verlaten. De deuren waren dicht gesoldeerd. En zo gilden ze terwijl vaders, moeders én kinderen langzaam verbrandden. Letterlijk.

Er moet in China heel wat onmenselijks gebeuren voordat mensen het daar daadwerkelijk "onmenselijk" durven noemen, maar zelfs voor hun maatstaven was dít onacceptabel.

Waar je daar hoort is dat mensen gillen van angst en pijn. Ze verbranden namelijk levend. "Open de deuren! Open de deuren! Red ons!" gilden ze. Niemand deed iets. De deuren waren van buitenaf gesloten. Ze konden er gewoon niet uit.

Dit gebeurde in Urumqi, een stad waar de knettergekke dictator Xi Jinping ook al een soort van Covid-concentratiekamp heeft laten neerzetten.

Volg mij op Twitter.

Vreselijk, natuurlijk, maar er is ook iets van goed nieuws. Want hoewel ze zich letterlijk decennialang hebben laten mishandelen door het stalinistische regime in Beijing zijn er nu eindelijk Chinezen die in opstand komen. In de ene na de andere stad breken er demonstraties uit. Politieagenten - stormtroepen van het regime - worden aangevallen, mensen bevrijden zichzelf en elkaar uit gesloten gebouwen.

In minstens acht Chinese steden worden er nu steeds weer demonstraties georganiseerd. Shanghai, Beijing, ja zelfs in Wuhan waar het coronadrama begon. In die laatste stad zingen ze teksten als "het begon hier, het eindigt hier!"

En in andere steden hebben de Chinese dapperen de moed om het einde te eisen van de dictatuur van Xi Jinping, de geschifte psychopaat die op illegale wijze aan zijn derde termijn bezig is als 'partijvoorzitter' en dus als 'president.'

Natuurlijk gaat het regime dit niet accepteren. Overdag - na de protesten dus - zijn er overal al demonstranten opgepakt en weggesleept naar Covid-concentratiekampen (waarvoor ze moeten BETALEN). Er zijn zelfs journalisten in elkaar geslagen door de politie:

Maar het allerengste? Het regime is bewust bezig een hongerwinter te veroorzaken. Het is nu tijd om groenten te oogsten in China - spinazie, radijs, kool - maar dat voedsel komt maar mondjesmaat aan in steden. Dit komt door de belachelijke coronamaatregelen... Want vrachtwagens en handelaars mogen de dorpen niet in om de groenten op te halen. Dit dwingt boeren daadwerkelijk om hun producten te dumpen. En in belangrijke agrarische regio's worden gewassen systematisch vernietigd.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Als Chinezen willen voorkomen dat ze binnenkort massaal omkomen van de honger - laat staan als ze hun vrijheid terugwillen - dan moeten ze nu in actie komen en niet rusten tot het regime gevallen is. Want zolang Xi Jinping aan de macht is zijn zij niets meer dan slaven voor die zieke psychopaat - en zijn zieke communistische regime.

Overigens zegt het natuurlijk heel veel over Chinezen dat ze dit regime zo lang aan de macht hebben gelaten. Hoe zwak moet je zijn als volk, als vader, als moeder, om dit soort misdaden tegen het volk te laten plaatsvinden? En al helemaal tegen je eigen kinderen? Hoe kun je een ziek regime van psychopaten ermee weg laten komen dat ze hele flats dichtzetten, mensen drie maanden lang (!) opsluiten in hun woning, overal controleren met QR-codes, mensen laten sterven uit naam van 'virusbestrijding'?

Op een gegeven moment moet een volk voor zichzelf opkomen. Doet het dat niet, dan is het eigenlijk gewoon geen volk meer. Dan zijn het geen mensen meer, maar sláven.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer