geert wilders 9o1a6642 63ff99efcb31c 647af605ddafc

Sigrid Kaag weg uit de politiek vanwege bedreigingen? Geert Wilders reageert

Politiekjul 13 2023, 10:00
Geert Wilders vindt het excuus dat Sigrid Kaag opgeeft als reden voor haar vertrek uit de politiek - bedreigingen - zwak en laf. Want, zegt de PVV-leider, hij krijgt al jaren veel serieuzere bedreigingen. Maar dat weerhoudt hem er niet van door te gaan in de politiek. "Voor Nederland."
Sigrid Kaag stapt uit de politiek. Eigenlijk zou dit een nationale feestdag moeten zijn. Want die vrouw is in die lange jaren een verschrikking geweest voor ons land. Nu zij ermee ophoudt kunnen hele horden weldenkende, normale Nederlanders eindelijk opgelucht ademhalen.
Alleen is het wel wat vervelend dat Kaag beweert dat ze dit doet vanwege de vele bedreigingen die ze zou ontvangen. Dat is natuurlijk onzin. Ze stopt omdat ze eigenhandig D66 aan het slopen is en omdat 99% van de Nederlandse bevolking een hekel aan haar heeft vanwege haar verwaandheid en arrogantie. Het Nederlandse volk spuugt haar uit. Daarom stopt ze.
Geert Wilders is dan ook niet onder de indruk van Kaags verhaal. Op Twitter reageert hij op huilerij van Kaag en 'journalisten' die zeggen dat Kaag "zwaar beveiligd door het leven moet" en dat het daarom logisch is dat ze de politiek verlaat:

Hoeft niet hoor, ik heb vijf fatwa’s - islamitische doodvonnissen - over me heen gekregen, duizenden andere doodsbedreigingen ontvangen, woon al bijna 20 jaar in een safehouse, kan niet alleen over straat en toch ga ik altijd maar dan ook altijd door. Voor Nederland.

Natascha van Weezel
Natascha van Weezel
@Natascharosa

Sorry maar als je zwaar beveiligd door het leven moet lijkt me dat reden genoeg om te stoppen

8.0K
Reply
"Hoeft niet hoor," zegt Wilders. "Ik heb vijf fatwa's - islamitische doodvonissen - over me heen gekregen, duizenden andere doodsbedreigingen ontvangen, woon al bijna 20 jaar in een safehouse, kan niet alleen over straat en toch ga ik altijd maar dan ook altijd door. Voor Nederland."
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dat is natuurlijk de best mogelijke reactie op de huilerij van Kaag. Sowieso is het trouwens onzinnig om net te doen alsof zij zo vreselijk bedreigd wordt. Rechtse politici moeten het veel meer ontgelden. Van Wilders tot Thierry Baudet. Dat zijn mensen die werkelijk bedreigd worden.
Maar zelfs bij bedreigingen is het helemaal niet logisch dat je er "dus" maar uitstapt. Bij Kaag is dat dan ook niet de echte reden. Ze houdt ermee op omdat iedereen een hekel aan haar heeft, ze D66 steeds verder sloopt, en ze het werk in de politiek eigenlijk maar beneden zich vindt. Zo simpel is het.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten