2l4a6015 simone kersenboom fvd

Simone Kerseboom (FVD) gaat dieper in op haar drijfveren rondom het internationale meldpunt Genderindoctrinatie: "Now it's personal."

Politiekmrt 31 2023, 19:00
Simone Kerseboom (FVD) zet in een reactie aan De Dagelijkse Standaard haar persoonlijke drijfveren uiteen hoe ze de problematiek rondom genderindoctrinatie aan wil pakken. Kerseboom liet eerder vandaag via het internationale Twitteraccount van Forum voor Democratie weten dat haar partij een internationaal meldpunt in het leven heeft geroepen waar ouders over de hele wereld de genderindoctrinatie in het onderwijs kunnen melden.
“Het voelt nu heel persoonlijk omdat mijn dochtertje ook ooit naar school moet gaan. Ideologie heeft simpelweg geen plaats in het leslokaal.” Schrijf Kerseboom. “Ik merkte tijdens de week van de Lentekriebels hoeveel ouders geschrokken waren over wat hun kinderen leren. Dit laat zien dat er weinig transparantie is over wat deze week precies inhoud en tot hoeverre het geen "biologieles" meer is maar keiharde gender en LHBTQ indoctrinatie. Iets waar kinderen op de basisschool echt geen behoefte aan hebben.” Aldus Kerseboom.
Het FVD Tweede Kamerlid laat ook weten dat de WHO een paar documenten heeft gepubliceerd over de “Standards for Sexuality Education in Europe” beginnend met de leeftijdscategorie van 0-4 jaar. “Je ziet veel internationale filmpjes van ouders die schoolboards aanpakken over dit thema. Dus ik wil beginnen met een internationale awareness campaign. Waar gebeurt dit allemaal? Weet je als ouder (waar dan ook ter wereld) wat je kleintjes geleerd worden op school? Hoeveel inspraak heb je als ouder?” Kerseboom denkt dat het een mooi begin is om een meer gecoördineerde aanpak te ontwikkelen. “Eerst bewustheid creëren en dan kunnen we kijken hoe we dit samen aanpakken.”
“De kinderen zijn een target omdat ze op school los zijn van de ouders en het idee van gezag ze laat denken dat we ze op school leren ook gewoon "zo is". Proponents van woke agenda weten dat ouders hier keihard tegenin gaan, dus is er weinig transparantie en wordt het verkocht als kinderen weerbaar maken.” Vervolgt Kerseboom. “Maar het gaat om het normaliseren van de maakbaarheid van het individu (van God, de familie en de natuur los - het cultuurmarxisme) en de seksualisering van kinderen (grooming).”
Dit is waar we volgens Kerseboom een grens moeten gaan trekken. “Het is de links-progressieven al gelukt om mannen te feminiseren, vrouwen bij de familie weg te halen en zelfs de definitie van vrouw te vernietigen, en nu komt de aanval op onze kinderen. Now it’s personal!”
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten