DDS Kamerleden 008

Simone Kerseboom (FVD) richt zich tot ouders over de hele wereld: “de indoctrinatie van onze kinderen moet stoppen!”

Politiekmaa 31 2023, 13:00
Tweede Kamerlid Simone Kerseboom (FVD) spreekt zich via Twitter uit over de Genderindoctrinatie in Nederland. Dit doet ze via het internationale account van Forum voor Democratie waarmee ze een internationaal podium opzoeken om deze idioterie aan de kaart te stellen.
“In Nederland vindt er een directe aanval plaats op onze kinderen en hun onschuld.” Begint Kerseboom. “Televisieprogramma’s, waarbij transgenders hun naakte lichaam tonen aan jonge kinderen.” Ook noemt Kerseboom het feit dat er via Instagram door de publieke omroep wordt verteld hoe je illegale puberteitsremmers kunnen verkrijgen.”
De week van de Lentekriebels wordt ook aangehaald door Kerseboom. “Een week waarbij kinderen al vanaf 4 jaar oud op de basisschool worden geïnformeerd over masturbatie, seksuele handelingen en genderdiversiteit!” Volgens Kerseboom is het blootstellen van kinderen aan deze genderideologie niets meer dan ongepaste en opgedrongen indoctrinatie. Ook zijn organisaties zoals de World Health Organisation (WHO) actief deze ideologie over de hele wereld aan het promoten, en daarmee is het duidelijk niet alleen een Nederlands probleem.
“Hier in Nederland heeft Forum voor Democratie een antwoord geëist aan de ministerie van onderwijs over deze agenda en de organisaties die dit faciliteren.” Zegt Kerseboom. “de indoctrinatie van onze kinderen moet stoppen!” Kerseboom roept ouders over de hele wereld op om dit te melden en een mail te sturen naar [email protected]

The attack on our children and their innocence is rapidly becoming more explicit, more direct, and more normalised. It is our job as parents to protect them from this woke indoctrination. This is personal. #FVD

Forum for Democracy International
Forum for Democracy International
@FVD_Intl

In the Netherlands, woke indoctrination and rainbow propaganda have gone insane. Naked transgenders on children's television, public broadcasters showing how to access illegal hormones and children as young as 4 being told about sex acts at school. #woke #FVD

315
Reply
Hiermee maakt FVD een stap naar voren en probeert daarmee een internationaal publiek aan te trekken, wat ze goed hebben aangepakt. We kunnen onderhand wel stellen dat FVD bezig is aan een grote opmars en zich als beweging sterk aan het uitbouwen is. We zijn dan ook erg benieuwd wat de reactie gaan zijn op de oproep van ouders buiten Nederland. Dat dit probleem niet alleen in ons land plaatsvindt is duidelijk.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten