Sneller dan verwacht e-sigaret met smaakje in de ban

Sneller dan verwacht e-sigaret met smaakje in de ban

Per 1 oktober 2023 is het niet meer mogelijk om e-sigaret met een smaakje te kopen in Nederland. Alles onder het mom van de overheid bepaalt wat goed voor je is. Nederland begint steeds verstikkender te worden voor levensgenieters.

Vorige week schreven we al dat de e-sigaret en vaper eraan moesten geloven. Alleen toen dachten we dat de e-sigaret alleen op minder plekken verkocht zal worden. Nee het kabinet gaat nu een stap verder, De e-sigaret met een smaakje wordt verboden. Dus hou je van de smaken banaan, sinaasappel of biscuit leg dan alvast een flinke voorraad aan. Winkels hebben namelijk vanaf 1 januari nog negen maanden de tijd om hun bestaande voorraden te verkopen. Dus sla je slag als je een e-sigaret roker bent.

De e-sigaret wordt niet helemaal verboden. Vanaf 1 oktober 2023 mogen vapes en andere e-sigaretten alleen nog naar tabak smaken. Dit wereldvreemde kabinet denkt met het verbieden van de e-sigaret met een smaakje dat jongeren er minder gebruik van gaan maken. Het Trimbos is natuurlijk hartstikke blij met het aanstaande verbod. "Een stap in de goede richting. De zoete smaakjes maken het gebruik van e-sigaretten en vapes vooral aantrekkelijk voor jongeren," zegt Esther Croes, expert bij Trimbos tegen de NOS.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Deze vorm van betutteling komt uit de koker van Paul Blokhuis, oud staatssecretaris van de ChristenUnie. De huidige staatssecretaris van Ooijen van zorg, van hoe kan het ook anders van de ChristenUnie heeft dit betuttelbeleid gretig overgenomen. Deze partij is er zo bedreven in om andere mensen, vooral goddeloze mensen de maat te nemen. Zij denken heel goed te weten hoe elke Nederlander dient te leven. Vroom met weinig levensvreugde en iedereen moet binnen de lijntjes kleuren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties