Steven van Weyenberg (D66) probeert na bestorming Braziliaans Parlement rechts-populisten te demoniseren om eigen falen te verdoezelen

Steven van Weyenberg (D66) probeert na bestorming Braziliaans Parlement rechts-populisten te demoniseren om eigen falen te verdoezelen

Het is onacceptabel dat de globalistische elite waar het miezerige magere mannetje Steven van Weyenberg (D66) deel van uitmaakt, de rechts-populisten blijven beschuldigen van het afbreken van democratie en rechtsstaat. Deze zogenaamde "democraten" zijn zelf degenen die liegen om aan de macht te komen en hun eigen volk daarna zonder blikken of blozen uitleveren aan de globalistische agenda.

Rechts-populisten worden voortdurend afgeschilderd als "slechte verliezers" door deze globalistische elite, maar in werkelijkheid zijn het juist deze globalistische politici die niet in staat zijn om te accepteren dat ze niet langer de enige macht hebben. Ze proberen de rechts-populisten te demoniseren in een poging om hun eigen falen te verbergen. Helaas voor hen begint het tij te keren. Steeds meer mensen worden wakker. Deze mensen zien dat de globalistische elite niet het Nederlands belang behartigt. Het is wel erg opvallend hoe makkelijk D66'ers de ogen sluiten voor aanwijzingen van verkiezingsfraude zolang het maar een globalistische winnaar oplevert. De communist Lula da Silva is heilig voor de globalistische elite, omdat hij de globalistische agenda van het World Economic Forum omarmt. Bolsonaro waren ze liever kwijt dan rijk met zijn nationalistische agenda.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Het is tijd dat we opstaan tegen deze globalisten en voor onze rechten opkomen. We moeten ons niet laten intimideren door hun pogingen om onze stem te onderdrukken en ons te manipuleren met hun leugens en propaganda. We moeten blijven vechten voor een echte democratie en een rechtsstaat die werkt voor het volk, niet alleen voor de machtige elite. Dit moet het uitgangspunt blijven voor 2023!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties