shutterstock 1782273671

Terug van weggeweest: veroordeelde Hofstadlid Soumaya Sahla weer actief bij de VVD

Politiekokt 16 2023, 14:00
Je zou denken dat politieke partijen leren van hun fouten, maar als we Jan Dijkgraaf in zijn Briefje van Jan mogen geloven, lijkt de VVD dezelfde blunder opnieuw te begaan. Soumaya Sahla, eerder veroordeeld lid van de beruchte Hofstadgroep, beweert actief te zijn binnen de VVD, en niet zo maar ergens: ze zit in het netwerk Migratie en Integratie.
Ja, je leest het goed. Sahla, die ooit banden had met een radicale islamitische groepering, zegt nu zonder blikken of blozen dat ze weer een rol speelt bij de grootste liberale partij van Nederland. Niet één keer, maar herhaaldelijk.
Nu is de grote vraag: kan dit kloppen? De VVD, de partij die altijd beweert pal te staan voor de veiligheid van Nederland, laat iemand met zo'n verleden een serieuze rol spelen binnen de gelederen? Dat zou toch de grootste gotspe van het jaar zijn?
Dijkgraaf trekt terecht aan de bel en vraagt het direct aan de nieuwe VVD-leider, Dilan Yesilgöz. "Speelt de veroordeelde Hofstadgroep-terroriste Soumaya Sahla écht weer een serieuze rol binnen de VVD? Dat kan toch niet waar zijn?"
Als dit waar is, dan heeft de VVD heel wat uit te leggen. Hoe kunnen ze dit verantwoorden tegenover hun kiezers? Is dit de partij die ons land veilig wil houden, of zijn ze de weg volledig kwijtgeraakt?
Het is hoog tijd voor duidelijkheid. De VVD moet nu open kaart spelen en aangeven wat hier aan de hand is. Want als de claims van Sahla kloppen, dan zou dat een enorme smet zijn op het blazoen van de partij en zou het vertrouwen in de politiek weer een flinke deuk oplopen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het wachten is op een reactie van de VVD en Yesilgöz. De bal ligt nu in hun kamp. En laten we hopen dat ze snel met een duidelijk antwoord komen. Nederland verdient beter dan dit soort schimmige praktijken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten