Screen Shot 2022 08 19 at 110927

Thierry Baudet fileert Mark Rutte: 'Militaire steun aan Oekraïne is super slecht voor ons én voor Oekraïne'

Politiekaug 19 2022, 10:42
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet is totaal niet gecharmeerd van Mark Ruttes statement dat `Nederland zo, hop, weer even extra militaire steun aan Oekraïne geeft. "Super slecht voor Nederland dit," schrijft Baudet. "En trouwens ook voor Oekraïne." Vervolgens pakt hij Rutte écht aan.
Mark Rutte - uw premier, niet de mijne - liet gisteren weten dat hij gesproken had met NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg "over de situatie in Oekraïne en in het bijzonder over de noodzaak van voortgezette militaire leveringen in de strijd tegen de Russische agressie. Oekraïne kan op Nederland blijven rekenen," aldus Rutte.

Thierry Baudet: "Slecht voor ons én voor Oekraïne"

FVD-leider Thierry Baudet vindt deze uitspraken van Mark Rutte - en het Oekraïnebeleid van ons land in het algemeen - oliedom. "Super slecht voor Nederland dit," schrijft hij op Twitter. "En trouwens ook voor Oekraïne." 
Voor Nederland, natuurlijk, onder meer omdat het voor totaal doorgeslagen gasprijzen zorgt, wat de inflatie weer aanwakkert. En die zou toch al torenhoog zijn vanwege het wanbeleid van de ECB.
"Niemand heeft belang bij het voortduren van die onwinbare strijd," gaat Baudet verder. Nou ja... niemand "behalve de Amerikaanse deep state."
"Door z'n militaristische houding toont Rutte zich opnieuw een puppet van de Great Reset-masters op de achtergrond," concludeert Baudet dan ook. 
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Baudet heeft zich al vaker uitgesproken tegen de oorlog in Oekraïne - of beter gezegd, tegen onze bemoeienissen in die strijd in Oost-Europa. Hij vindt onder meer dat het Westen de situatie op de spits gedreven heeft juist door Oekraïne zo overduidelijk klaar te stomen voor NAVO-lidmaatschap, terwijl Rusland te pas en te onpas aangaf dit niet te zullen accepteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten