screen shot 2024 02 15 at 161336jpg

Tristan Tate omarmt FVD: "Nederland heeft Thierry Baudet, Nexit en anti-Woke nodig!"

Politiekmei 11, 20:03
Tristan Tate, de jongere broer van Andrew Tate, heeft publiekelijk zijn steun uitgesproken voor FVD en met name voor Thierry Baudet. Nederland, schrijft Tate op X, heeft behoefte aan Nexit, aan beleid tégen de klimaatwaanzin, én aan een anti-Woke beweging. En dat, zegt Tate, is alleen mogelijk bij FVD.
Tate zegt op X heel helder waarom hij FVD steunt en waarom Nederlanders in juni, bij de Europese verkiezingen, op de enige echte oppositiepartij zouden moeten stemmen.
"Nederland heeft behoefte aan," begint Tate, "NEXIT, het sluiten van de open grenzen, geen oorloghitserij, geen steun voor Israëlische genocide, geen klimaatbeleid, geen Covidmaatregelen OOIT, geen censuur" en, tenslotte, "geen Woke/LGBT agenda" gekkigheid.
Daarbij heeft Tristate een filmpje gezet waarin die onderwerpen nog eens belicht worden. Je ziet de woke-regenbooggekte voorbij komen, massa-immigratie van mensen uit landen en culturen die niets met ónze cultuur hebben, en ga zo maar door.
Juni is voor Nederland en de rest van de EU van het allergrootste belang. We gaan dan namelijk bepalen of we dat eurofiele systeem van binnenuit gaan aanpakken en onze soevereiniteit terugpakken... of dat Nederland definitief een kleine Europese provincie wordt die zich te schikken heeft naar de wensen van machtigere landen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten