portraitfactorynl tweede kamer 20

VVD en D66: Twee handen op één buik in LHBTQI+ dossier

Politiekmei 23, 11:00
Het debat over het coalitieakkoord gisteren liet er geen twijfel over bestaan: de VVD is op het dossier van LHBTQI+ bijna inwisselbaar voor D66. Het zijn twee handen op één buik als het gaat om woke propaganda. Forum voor Democratie (FVD) liet op X weten: "LHBTQI+ propaganda op basisscholen blijkt een van de speerpunten van VVD. Wie vindt dat we jonge kinderen niet moeten lastigvallen met vraagstukken over seksualiteit en onomkeerbare geslachtsveranderingen, kan gelukkig nog altijd op FVD stemmen."
Het is werkelijk misselijkmakend hoe jonge kinderen worden lastiggevallen met vragen over seksualiteit en geslachtsveranderingen, en hoe de VVD dit net zo hard promoot als D66. Deze destructieve agenda moet stoppen! Het idee dat het lichaam naar eigen wens kan worden veranderd, wordt als een nieuwe norm gepresenteerd, terwijl onze jeugd hier het slachtoffer van wordt.
De VVD lijkt nu vastbesloten om onze kinderen bloot te stellen aan de ideologische grillen van de woke beweging. Basisscholen zouden een veilige plek moeten zijn waar kinderen zich kunnen ontwikkelen zonder te worden geconfronteerd met de complexe vraagstukken rondom seksualiteit en genderidentiteit. In plaats daarvan worden ze nu gedwongen om zich bezig te houden met zaken die voor hun leeftijd totaal ongepast zijn.
De VVD en D66 hebben blijkbaar besloten dat het belangrijker is om kinderen te indoctrineren met hun LHBTQI+ agenda dan om ze een stabiele en zorgeloze kindertijd te bieden. Dit is niets minder dan een aanval op onze traditionele waarden en normen. Onze kinderen worden gebruikt als pionnen in een ideologisch spel dat hen alleen maar verwart en beschadigt.
Gelukkig is er nog een baken van hoop voor ouders die willen dat hun kinderen gewoon kind kunnen zijn: Forum voor Democratie. FVD staat pal voor het recht van kinderen om beschermd te worden tegen deze radicale ideologieën. Het is tijd dat ouders hun stem laten horen en duidelijk maken dat ze dit niet accepteren.
Deze destructie van onze jeugd moet stoppen. Het is tijd dat we opstaan tegen de woke agenda en onze kinderen beschermen. De VVD en D66 hebben laten zien waar ze echt voor staan, en dat is niet in het belang van onze jeugd. Het is tijd voor verandering! FVD, PVV, BBB, NSC, SGP en JA21 trap alsjeblieft op de rem!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten