shutterstock 1677081535

VVD-raadslid in verzet tegen misdadige lockdown: 'Hier is geen enkel draagvlak voor!'

Politiekdec 18 2021, 10:30
Het is ongelooflijk, maar het lijkt erop dat er zelfs wat lokale VVD'ers zijn die hun buik vol hebben van het misdadige coronabeleid van het kabinet en OMT. Bart Bisschop, fractievoorzitter van de nepliberale partij in Renswoude, spreekt zich publiekelijk uit tegen deze wanstaltige plannen. En, stelt hij, het kabinet moet "ballen" tonen door het OMT-advies niet over te nemen.
Zoals wij vanmorgen berichtten wil het misdadige, fascistische, dictatoriale OMT dat het kabinet een nieuwe keiharde lockdown afkondigt. Alleen een paar essentiële winkels mogen open blijven. Het is natuurlijk te belachelijk voor woorden. Het aantal ziekenhuisopnames loopt al een tijd terug. En die hele Omicron-variant blijkt niets meer of minder te zijn dan "een zware verkoudheid."

VVD'ers in verzet

Het lijkt erop dat er nu zelfs gezagsgetrouwe VVD'ers zijn die dit walgelijke wanbeleid niet meer kunnen en willen steunen. Bart Bisschop is raadslid voor en fractievoorzitter van de VVD in Renswoude. Op Twitter laat hij geen spaan heel van het OMT-advies, en van het kabinet als het inderdaad doet wat de zelfverklaarde 'experts' willen.
https://twitter.com/BartBisschop/status/1471967680680898575
"Als het kabinet ballen heeft leggen ze het OMT advies naast zich neer," aldus deze lokale VVD'er. "Hier is geen enkel draagvlak meer voor in de samenleving. Regel die zorg capaciteit en vaccinaties (voor de kwetsbaren) en laat ons verder met rust aub." Hij sluit zijn tweet af met de hashtag "#lockdown."

Draagvlak

Natuurlijk heeft deze VVD-man gelijk dat er geen draagvlak is voor een nieuwe lockdown. Maar daar laat dit dictatoriale kabinet zich niet door tegenhouden. Het is niet de vraag voor deze kleine Stalins of er draagvlak is, maar of mensen het píkken.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Tijd om dat niet meer te doen. Wij zijn de baas in Nederland. Niet een kabinet bestaande uit een dozijn (of twee) mannen en vrouwen die alleen maar een carrière in de politiek hebben gehad in hun hele leven, en ook niet uit een paar uitverkoren experts die zich "lid van het OMT" mogen noemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten