2l4a6119 liane den haan fractie den haan

Wanstaltige Liane den Haan woest: 'Wachtgeld afschaffen voor ex-Kamerleden? Wat een geklets!'

Politiekjul 25 2023, 9:00
Het is ongelooflijk, maar waar. Liane den Haan, een voormalig Kamerlid, heeft de onbeschaamdheid om op Twitter haar verontwaardiging te uiten over het idee dat wachtgeld afgeschaft zou moeten worden. Wachtgeld, voor degenen die het niet weten, is een soort luxe uitkering die Kamerleden ontvangen als ze de Kamer verlaten en op een nieuwe baan wachten. Het is een regeling die in de ogen van velen volstrekt wanstaltig is.
De hoeveelheid geld die deze voormalige Kamerleden ontvangen is ronduit bezopen. Het is een bedrag dat ver boven het gemiddelde inkomen van de Nederlandse burger ligt. Maar Den Haan, in haar ivoren toren, vindt het verschrikkelijk dat mensen deze regeling willen afschaffen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Haar reactie? "O en tegelijkertijd de ww uitkering voor alle werkloze burgers?? Wat een geklets." Deze uitspraak is een klap in het gezicht van elke hardwerkende Nederlander. Ze vergelijkt de WW-uitkering, een schamele vergoeding die nauwelijks genoeg is om van te leven, met het royale wachtgeld dat zij en haar collega's ontvangen. Het is een vergelijking die niet alleen belachelijk is, maar ook diep beledigend.
Het is geen wonder dat mensen furieus reageren op haar uitspraken. Ze toont een totaal gebrek aan begrip voor de realiteit van de gemiddelde Nederlander. Terwijl zij comfortabel leeft op haar wachtgeld, worstelen velen van ons om de eindjes aan elkaar te knopen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Wat er in Den Haag gebeurt is knettergek! DDS wil dit soort geldverspilling beëindigen: weg met wachtgeld! Maar in deze campagne hebben we jóúw hulp nodig. Want DDS wordt steevast geboycot door Big Tech, de mainstream media én de politiek. Steun ons, doneer via BackMe, en help ons te strijden tegen verspilling!
Maar misschien is het helemaal niet zo gek dat Den Haan zo boos reageert. Want mevrouw heeft aangekondigd dat ze niet nog een keer de Kamer in wil. Zij zal dus vanaf 22 november zélf gebruik willen maken van die mooie wachtgeldregeling.
Ah. Dat verklaart het he?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten