wilders 27 jan

Wilders pakt Grapperhaus aan vanwege Coronapas: 'Hou op met ziekelijk najagen van onschuldige mensen'

Politiekokt 16 2021, 12:00
Geert Wilders is er helemaal klaar mee dat minister van 'Justitie' Ferd Grapperhaus wil dat er beter "gecontroleerd" wordt op het Coronatoegangsbewijs. "Hou eens op met die ongein!" schrijft de PVV-leider op Twitter.
Vrijdag werd bekend dat minister van Justitie Ferd Grapperhaus (CDA) wil dat er beter "gehandhaafd" wordt wat betreft de Coronapas. Met andere woorden, meneer de nepchristendemocraat wil dat de Apartheidsstaat die hij en zijn makkers voor ogen hebben overal keihard wordt ingevoerd. En wel meteen.
Geert Wilders vindt het volstrekt belachelijk dat Grapperhaus zich hier druk om maakt. Op Twitter veegt de PVV-leider op schitterende wijze de vloer met hem aan. "Hé Grapperhaus," schrijft Wilders, "in plaats van het ziekelijk jagen op onschuldige mensen zonder Coronapas - hou eens op met die ongein! - kan je beter eindelijk een keer de mocromaffia aanpakken."
"Want," gaat hij verder, "door jouw geklungel is Nederland een gewelddadige narcostaat geworden!"
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1448994082395762691
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo. Die opmerkingen van Wilders mag Grapperhaus in zijn zak steken. Grapperhaus en zijn soortgenoten hebben een open inrichting van Nederland gemaakt - een open gevangenis. En wie moeten het ontgelden? De Mocromaffia-gekken die journalisten op klaarlichte dag afslachten op straat? Nee. De gewone burger.
Dit moet stoppen. De Apartheidspas moet verdwijnen. En zolang die er officieel nog is moet er vooral niet gehandhaafd worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten