screenshot 2023 11 07 at 173549

Wilders trekt ten strijde tegen de mainstream media: 'Ze zijn geobsedeerd door de PVV en Wilders'

Politiekdec 01 2023, 11:00
Geert Wilders, de leider van de PVV, is klaar met de constante negatieve framing door de mainstream media, die naar onze mening niets anders zijn dan marionetten van de globalistische elite. Wilders, onverschrokken en vechtlustig als hij is, laat zich niet kisten door deze onophoudelijke aanvallen dit laat hij duidelijk merken op X.
In plaats daarvan bespeelt Wilders, een meester in retoriek, met geweldige virtuositeit de taal en de media. Hij beschuldigt de pers van een ongezonde obsessie met hemzelf en zijn partij, en, we moeten toegeven, hij heeft een punt. Het lijkt er namelijk op dat de media geen dag zonder Wilders kunnen.
"Wat ze ook schrijven, het maakt niet uit! Ze hebben ons gemaakt!", zal Wilders waarschijnlijk lachen tegen zijn collega’s in de Tweede Kamer. Want, inderdaad, ondanks al de pogingen van de 'vrienden van de pers' om de groei van de PVV te stoppen, is het Wilders' partij die uiteindelijk de grootste van allemaal is geworden. Door het hautaine gedrag van de mainstream media zal Wilders alleen maar groter worden.
De politieke overwinning stopt hier echter niet. Als het aan Wilders ligt, moet er nog een extra score op de media worden behaald: bezuinigingen op de NPO. Wij kunnen ons slechts voorstellen hoe de gezichten van de presentatoren, journalisten en executives bij de omroep eruitzien bij het horen van dit nieuws. Er zullen vele uithuil sessies georganiseerd worden bij de omroepen. Ze zullen elkaar stevig vastgehouden en elkaar niet meer loslaten. Nederland is klaar met dit sentimentele gedoe.
Natuurlijk, het maakt Wilders niets uit. Hij heeft deze strijd al vele malen eerder gevoerd en hij is bereid om het opnieuw te doen, opnieuw en opnieuw, totdat de klus geklaard is. Want opgeven? Dat woord staat niet in het woordenboek van Geert Wilders. Wilders is echt een comeback kid.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Daarmee spreekt hij de taal van het volk en het is duidelijk dat het volk ook naar hem luistert. Of de media dat nu willen of niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten