screen shot 2022 12 08 at 17

Yes! Tjeerd de Groot UIT de Tweede Kamer: overal in Nederland feest

Politiekdec 01 2023, 17:00
Het is vandaag een onofficiële feestdag in Nederland. Ja, dat lees je goed. Het is feest! En nee, Sinterklaas heeft daar niets mee te maken. Wie dan wel? D66'er Tjeerd de Groot. Ja, echt waar.
Vandaag konden wij berichten dat de definitieve uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen 2023 binnen is. Er is slecht nieuws (Pepijn van Houwelingen en ook Ralf Dekker hebben het echt niet gehaald), maar ook goed nieuws. Heel goed nieuws zelfs.
Oh ja. Serieus. Want hoewel de media berichtten dat D66 10 zetels had gehaald en de SP slechts 4, blijkt dit vandaag niet te kloppen. D66 heeft slechts 9 zetels. Dat is een verlies van 15 zetels ten opzichte van de verkiezingen van 2021. Een enorme klap natuurlijk, voor die partij. Niet meer in de dubbele cijfers. Sneu hoor!
Maar het wordt nóg leuker als je bedenkt dat dit betekent dat... Tjeerd de Groot niet terugkomt in de Tweede Kamer. Yes! Het is écht waar! De ranzige linksradicale gek is eruit gestemd. Meneer kan op zoek naar een andere carriere! Kiezers hebben hem geen zetel gegund. En dus mag hij nu iets anders doen met zijn leven.
De Groot is één van de meest vreselijke Kamerleden van de lichting die in 2021 plaatsnam in ons nationale parlement. De man is werkelijk een verschrikking. Hij doet vrijwel niets nuttigs; hij is de hele dag alleen maar bezig met het uitschelden van andersdenkenden die hij steevast wegzet als 'racist,' 'nazi' en 'fascist.'
Dat deed hij zelfs een keer met Ongehoord Nederland. Je kunt het je vast nog herinneren: meneer gaf een rondleiding aan een stel buitenlanders en noemde Jonathan Krijspijn en zijn crew van ON! toen letterlijk "fascisten." Dit terwijl Jonathan zelf joodse voorouders heeft. Zijn afkomst is namelijk Joods/Colombiaans.

De term fascist raakt mij, omdat uitgerekend mijn Joodse voorouders slachtoffer waren van écht fascisme in de Tweede Wereldoorlog. Mijn afkomst is joods/colombiaans (slavenbloed), ik voetbal met moslims, zit op een Surinaamse voetbalclub. De term racist/fascist past mij niet.

Image
Image
6.0K
Reply
Maar volgens dat walgelijke mannetje van een De Groot is Krijspijn dus een fascist.
Afijn. Het heeft even geduurd, maar De Groot krijgt nu eindelijk wat hij verdient. Het is einde Kamerlidmaatschap voor dit vreselijke figuur. Hij kan op zoek naar een andere baan, een andere hobby, een ander leven. Meneer kan zich niet langer quasi-belangrijk voelen daar in het centrum van de macht.
Mooi! Zo is er toch nog iets goeds gekomen van de verkiezingen van 22 november.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten