Demonstratie 5 september 10

Zondag 4 september: grote demonstratie met Pepijn van Houwelingen en Gideon van Meijeren

Politieksep 03 2022, 17:00
Forum voor Democratie komt zondag in verweer tegen de permanente Coronawet die op het punt staat officieel de wet van het land te worden. En ja, dat is zorgwekkend. Deze wet geeft de staat namelijk ongekende bevoegdheden om de vrijheden van burgers in te perken. Daarom staat er morgen (zondag) een grote demonstratie gepland op de Dam in Amsterdam.
"Het lijkt alsof we van de vrijheidsbeperkende coronamaatregelen verlost zijn," aldus FVD op de eigen website. 'Maar niets is minder waar. Het kabinet werkt hard aan een permanente coronawet. Daarmee worden lockdowns, mondkapjes en afstandsregels permanent in de wet verankerd. Onze vrijheid wordt daarmee voorgoed voorwaardelijk."
Dat is geen overdrijving. Als de 'permanente Coronawet' dé wet wordt zijn we werkelijk in de aap gelogeerd. Nederland wordt dan officieel een 'volksgezondheidsdictatuur.' De staat krijgt de bevoegdheid om bijna al onze rechten af te pakken of in ieder geval extreem in te perken onder het mom van 'de volksgezondheid.'
Gevaarlijker dan dat wordt het eigenlijk niet.
"FVD is een petitie gestart om de permanente coronawet te stoppen," gaat de partij verder. Die petitie kan hier getekend worden. "Maar om echt een vuist te maken moeten we veel meer doen. De straat op. Laten zien met hoeveel we zijn!"
Daarom vindt er morgen (zondag 4 september) weer een grote demonstratie plaats op De Dam in Amsterdam. Het is daarbij van het grootste belang dat zoveel mogelijk mensen komen opdagen. Want hoe meer mensen, hoe duidelijker het is voor een ieder dat wij - gewone burgers - dit soort walgelijke dictatoriale praktijken niet meer accepteren.
"Overtuig zoveel mogelijk vrienden, familieleden en collega's om hetzelfde te doen," zegt FVD dan ook. "Dit is het moment om op te staan voor onze vrijheid!"
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo is het maar net. Want ja, corona lijkt uit het nieuws te zijn, maar je kunt er 100% vergif op innemen dat ze heel binnenkort weer keihard losgaan. Het vaccin dat hoegenaamd speciaal ontworpen is voor 'de omikronvariant' ligt klaar. De komende twee weken 'krijgt' Nederland er (tegen forse betaling) bijna 3 miljoen van, en uiteindelijk wil onze regering zo'n 10 miljoen 'prikken zetten.'
Als je denkt dat ze die coronawet niet gaan gebruiken om in de herfst en winter helemaal los te gaan heb ik nog wel een brug naar nergens in de verkoop. Wie biedt 10 miljoen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten