Filmpje! Kijk en geniet van Max Verstappens Wereld Kampioenschap-video

Red Bull Racing heeft een geweldig mooie video gemaakt om het tweede wereldkampioenschap van Max Verstappen te vieren, de Nederlandse coureur van het Formule 1-team. Dat filmpje willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

Vorig jaar werd Max Verstappen de eerste wereldkampioen Formule 1 met een Nederlands paspoort. Er waren Braziliaanse wereldkampioen geweest, Franse, Britse, Duitse - ga zo maar door. Maar een Nederland mocht nooit bovenaan het podium staan aan het einde van het seizoen.

Geweldig, natuurlijk. Vandaag deed Max daar nog eens een schepje bovenop door voor de tweede keer wereldkampioen te worden. Hij deed dat door door de Grand Prix van Suzuka op zijn naam te schrijven. Fantastisch.

Om dat te vieren heeft zijn team, Red Bull Racing (of eigenlijk: Oracle Red Bull Racing) een schitterend filmpje gemaakt. Ik zou zeggen: kijk en geniet ervan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties