2022 12 30

Gerwyn Price scoort geen punten na zogenaamd "beledigend" gebaar tijdens WK Darts

sportdec 30 2022, 10:40
Gerwyn Price heeft laten zien dat hij niet alleen goed is in het gooien van pijlen, maar hij moet nu ook excuses maken. De Welshman was met een overtuigende 4-1 overwinning op José de Sousa doorgedrongen tot de kwartfinales van het WK Darts, maar dat was niet het enige wat de aandacht trok.
Tijdens de wedstrijd miste Price een 180-score en reageerde hij met een gezichtsuitdrukking en gebaren die suggereerden dat hij gehandicapt was. Hoewel het misschien als een onschuldige grap bedoeld was, werd het door sommige kijkers opgevat als beledigend voor mensen met een handicap. De Britse dartszender besloot zelfs excuses aan te bieden voor het gebaar van Price.
Maar laten we eerlijk zijn, wanneer hebben we voor het laatst iemand zien winnen zonder dat er excuses werden gemaakt? Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig excuses moet maken voor zaken waar ze helemaal niet verantwoordelijk voor zijn. Of het nu gaat om een onhandig gebaar tijdens een dartswedstrijd of een opmerking op sociale media, iedereen lijkt zich te moeten verontschuldigen voor iets wat ze hebben gezegd of gedaan.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Misschien moeten we eens ophouden met het constant maken van excuses en gewoon onze fouten erkennen en van leren. Dat zou wel eens een welkome verandering kunnen zijn in deze tijd van continue excuses. Maar goed, laten we nu terugkeren naar de kwartfinales van het WK Darts en hopen dat Price zijn pijlen op de juiste manier richt en niet opnieuw hoeft te verontschuldigen voor zijn gebaren.
We leven echt in gestoorde tijden waar iedereen overal aanstoot aanneemt. Doe even normaal zeg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten