screen shot 2023 10 16 at 124221

Knetter! Moslimhater steekt 6-jarig jongetje en zijn moeder neer: "Jullie Moslims moeten STERVEN!"

Terrorismeokt 16 2023, 11:45
Een walgelijke man in het Amerikaanse Chicago heeft een wanstaltige moord gepleegd. Hij verhuurde een huis aan een vrouw en haar zoontje van zes. Gisteravond heeft deze knettergekke malloot de vrouw ernstig verwond en haar zoon vermoord terwijl hij riep: "Jullie Moslims moeten sterven!"
De zesjarige Wadea Al-Fayoume vierde nog niet zo heel lang geleden zijn verjaardag. Hij kreeg cadeau's waar hij heel blij mee was. Zijn moeder deelde de foto's met vreugde. Want ze was natuurlijk hartstikke trots op haar zoon.
Dat jongetje is niet meer. Want hun knettergekke huisbaas heeft hem maar liefst 26 keer gestoken met een mes. Terwijl hij dat deed riep hij "jullie Moslims moeten sterven!" Hij kwam tot zijn daad doordat hij beelden en dergelijke had gezien van de vreselijke aanslagen van Hamas in Israël negen dagen geleden.
Wadea's moeder heeft de aanval overleefd, maar zij is ernstig gewond en ligt met 10 messteken in het ziekenhuis. Volgens berichten in Amerikaanse media is de kans groot dat zij er fysiek overheen gaat komen. Het mentale, geestelijke deel is natuurlijk een heel ander onderwerp. Want je kind verliezen is werkelijk het érgste dat een mens kan overkomen.
Het is te hopen dat deze vreselijke geschifte man, de dader dus, voor de rest van zijn leven niet meer vrijkomt. Wat een gedrocht, wat een monster.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten