shutterstock 2327590783

Top-AfD'ers in Duitsland zijn het doelwit: Angstaanjagende golf van geweld

Terrorismeokt 05 2023, 11:00
Er is iets vreselijks aan de hand in Duitsland: de ene na de andere top-AfD'er wordt daar nu uitgeschakeld, of wordt zo ernstig bedreigd dat hij of zij moet onderduiken. Enkele weken geleden werd een AfD'er in elkaar geslagen, een paar dagen geleden moest een topvrouw letterlijk onderduiken met haar gezin, en nu is AfD-bondsvoorzitter Tino Chrupalla opgenomen in het ziekenhuis na een aanslag bij een verkiezingsbijeenkomst. Hij vecht nu voor zijn leven.
Alternative für Deutschland is razendsnel aan het stijgen in de peilingen in Duitsland. De SPD van bondskanselier Olaf Scholz is virtueel de derde partij van Duitsland, het CDU (van voorheen Angela Merkel) is de grootste, maar wordt dus op de hielen gezeten door AfD.
Hoe de media en het partijkartel daarmee omgaan? Nou, heel simpel. Ze demoniseerden AfD altijd al, maar nu gaan ze nóg veel verder. Ze roepen werkelijk dat AfD de nieuwe nazi-partij is, dat AfD het naziregime terug aan de macht gaat brengen als de partij de verkiezingen wint, enzovoort.
Het gevolg? Er wordt steeds meer geweld gepleegd tegen AfD-politici.

Dodelijk geweld

Tino Chrupella, co-voorzitter van de partij is opgenomen in het ziekenhuis. Hij ligt op de intensive care. Waarom? Heeft hij een hartaanval gehad? Nee. Natuurlijk niet. Hij was gisteravond het slachtoffer van een moordaanslag. Dát is wat er gebeurd is.
Ja, dat lees je goed. De voorzitter van de virtueel tweede partij van Duitsland ligt in het ziekenhuis na een aanslag op zijn leven bij een verkiezingsevenement.
Afgelopen weekeind werd medevoorzitter van het AfD, Alice Wiedel, met haar gezin uit haar appartement geplukt en naar een veilige onderduiklocatie gebracht door de politie. De reden? De politie had heel serieuze aanwijzingen dat er een aanslag op haar gepleegd zou worden.

🇩🇪BREAKING: ASSASSINATION ATTEMPTS ON GERMAN RIGHT WING POLITICIANS 🚨 Tino Chrupalla, the co-chairman of ‘Alternative for Germany’ (the only ‘true’ right-wing party in Germany), has been hospitalized after an assassination attempt with a syringe before he was due to speak at an…

Image
Image
Image
41.3K
Reply
Enkele weken daarvoor werd AfD-politicus Andreas Jurca totaal in elkaar geslagen door een groep immigranten die hem herkenden toen hij over straat liep. Hij overleefde het voorval nauwelijks en heeft er natuurlijk zowel lichamelijk als geestelijk een zwaar trauma aan overgehouden.
Laat er geen misverstand over bestaan. Deze aanslagen op AfD-politici zijn, zoals Raisa Blommestijn ook terecht stelt, het directe gevolg "van maandenlang gehits en geframe vanuit de gevestigde politiek en media." Zíˆj hebben linkse extremisten het gevoel gegeven dat AfD letterlijk een gevaar voor hun veiligheid vormt en dat álles toegestaan is om AfD te stoppen. Ja, ook grof geweld.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de linkse gekken die nu blijkbaar zelfs terreur gebruiken om hun wil aan ons op te leggen. Wij zullen ons daar ELKE DAG tegen verzetten. Maar dit betekent dat we JOUW STEUN nodig hebben. Doneer aan DDS! Help ons! En strijd zij aan zij met DDS tegen extreemlinks én tegen het mediakartel.

Mediastilte

Dat is al zorgwekkend genoeg, maar wat dit verhaal nog erger maakt is het feit dat de Nederlandse media hier totaal over zwijgen. Onze media zetten AfD stelselmatig weg als "extreemrechts," een "gevaar voor de democratie" en zelfs als "moderne nazis." Maar nu er overduidelijk geweld gepleegd wordt tégen AfD'ers houden deze media de kaken stijf op elkaar

🇩🇪 UPDATE: Tino Chrupalla ligt momenteel op de intensive care te vechten voor z’n leven na een moordaanslag. Intussen nog geen bericht in de Nederlandse mainstream media - terwijl deze media AfD wel met enige regelmaat als “extreemrechts” en “gevaar voor de democratie” wegzetten.

2.2K
Reply
Eigenlijk is dit gewoon doodeng. Er worden aanslagen gepleegd tegen rechtse politici... en de media zwijgen erover want, ach, het zijn rechtse politici. Dus who cares?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten