screen shot 2023 10 07 at 092051

Videos! Hamas valt Israëlische burgers aan met raketten, infiltreert Israël met schietende terroristen

Terrorismeokt 07 2023, 11:00
Het is niet best wat er vandaag aan de hand is in Israël. Hamas heeft namelijk besloten om Israëlische burgers op grote schaal aan te vallen. Er zijn raketaanvallen geweest... en die aanvallen zijn opgevolgd met aanvallen van Hamas-terroristen die Israël geïnfiltreerd zijn - zwaarbewapend.
Op beelden die Israëlische burgers zelf hebben gedeeld op social media zie je de enorme schade veroorzaakt door Hamas-raketten. De raketten zijn bewust afgeschoten op normale woonbuurten, en hadden dus tot doel om zoveel mogelijk onschuldige burgers te doden. Iets anders kun je hier niet van maken:
Dat zijn verschrikkelijke beelden, maar het wordt vervolgens nog erger. Want de raketaanvallen waren nog maar het begin. Nadat die buurten beschoten werden bleek dat Hamas een veel groter, bruter, plan in elkaar had gezet... en nu aan het uitvoeren was.

Er is een ONGEKENDE operatie van Hamas gaande waarbij 5000 raketten zijn afgevuurd op Israel & veel Hamasstrijders Israel zijn binnengedrongen &op alles en iedereen schieten. Dit is 'n reusachtige ontwikkeling die ENORME consequenties zal hebben voor Israel-Palestijnse relaties.

Theti Mapping
Theti Mapping
@ThetiMapping

HAMAS HAVE ENTERED ISRAEL! Here we have a video of a Hamas crew entering the settlement Sderot. 4 militants took up firing positions on a roof and at least 7 are seen in a white truck. You can see they're engaging in a firefighting with IDF forces.

701
Reply
Hamas-terroristen waren Israël namelijk geïnfiltreerd. Vervolgens zijn ze helemaal losgegaan met zware wapens. Ze reden gewone woonwijken in en begonnen daar te schieten op alles en iedereen.
Hier is nog een video van die knettergekke terroristen die echt walgelijke misdaden plegen:
En ook dát is nog niet alles. Er wordt namelijk ook bericht dat Hamas tenminste één politiekantoor zijn binnengevallen, het kantoor nu in handen hebben, en vervolgens een shootout hebben met soldaten van het Israëlische leger.

It’s now being Reported that HAMAS terrorists in #Sderot, the Southern District of Israel, have taken over the police station and are now engaged in a shoot out with IDF officers.

כאן חדשות
כאן חדשות
@kann_news

ישראל במלחמה: מחבלים השתלטו על תחנת המשטרה בשדרות, ובמקום יש מספר נפגעים. במקום מתנהל קרב יריות בין המחבלים לבין לוחמי ימ"מ (אורלי אלקלעי)

351
Reply
Hamas is blijkbaar zelfs een kibboets binnengevallen en heeft daar onschuldige Israëliërs in gijzeling genomen:
Kort voor dit artikel online ging zagen we helaas nóg een vreselijke video. Wat je hier ziet is het dode lichaam van een vrouwelijke Israëli. De Hamas-terroristen hebben haar vermoord en vervolgens helemaal ontkleed. Daarop hebben ze haar lijk meegenomen naar Gaza zodat alle andere Palestijnen er mee kunnen doen wat ze willen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we he-le-maal klaar met deze knettergekke terreur. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons open en eerlijk te berichten over dit soort misdaden tegen de menselijkheid gepleegd door islamistische radicalen!
De situatie is nog lang niet opgelost - wat niet zo gek is aangezien Hamas overduidelijk met verschillende groepen op verschillende plekken aan het moorden is geslagen. Israël moet dus op heel veel verschillende plekken terugvechten, en heeft waarschijnlijk zelf niet eens het volledige overzicht.

UPDATE

Israël is begonnen met een reactie. Premier Benjamin Netanyahu heeft al laten weten dat de tegenreactie van Israël "ongekend" zal zijn - op een wijze die de Palestijnen nog nooit meegemaakt hebben. Daar lijkt geen woord van gelogen. Het begin is er in ieder geval al:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

UPDATE 2

Wat dit allemaal nog demonischer maakt is dat Hamas ook weet dat Israël nu keihard teruggaat slaan. Dat begrijpen die beesten heel goed. Ze weten dat de gevolgen zijn dat heel veel Palestijnen hun huizen verliezen - en dat er ook Palestijnen gaan sterven. Inclusief onschuldige Palestijnen, want dat gebeurt nu eenmaal in een oorlog.
Maar dat interesseert ze niets. Sterker nog, ze vinden het fantastisch. Deze beesten willen de dood van Israëliërs én de dood van hun eigen volk. Zo demonisch zijn ze.

UPDATE 3

De Palestijnen zeggen dat ze deze brute, vreselijke terreurdaden hebben begaan in reactie op daden van Israël. Ze beschuldigen Israël ervan dat dat land Palestijnse gebieden blijft koloniseren en dat Hamas geen andere mogelijkheid zag dan hierop te reageren.
Klinkt natuurlijk heel interessant allemaal, maar zelfs als je tegen het kolonisatie-beleid van Israël bent dan kun je natuurlijk nooit en te nimmer dit soort walgelijke aanvallen van Hamas-terroristen goedkeuren. Dit zijn aanvallen op burgers. Er wordt niet "eervol" gevochten." Het is nadrukkelijk de bedoeling van deze monsters om zoveel mogelijk burgers af te slachten.
Dit is demonisch. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten