We moeten een benefiettoernooi organiseren voor familie Nieuwenhuizen!

Geen categoriejan 02 2017, 9:00
Een fantastisch idee: Pieter Omtzigt van het CDA wil dat er een benefiettoernooi georganiseerd wordt voor de familie van Richard Nieuwenhuizen, de voetbalscheidsrechter die in 2012 doodgeschopt werd door een stel kansenparels.
Gisteren berichtten wij al dat de volidioten van voetbalclub Nieuw-West United in Amsterdam een benefietwedstrijd organiseren. Let wel, ze doen dat niet voor de familie van Richard Nieuwenhuizen, maar voor voetbalvader El-Hassan. Deze gek is veroordeeld voor het doden van Nieuwenhuizen, maar een stel andere kansenparels vindt dat onterecht. Wat hen betreft is El-Hassan namelijk het échte slachtoffer van dit verhaal; hij is alleen maar veroordeeld omdat de rechter racistisch was!
Het geld van de "benefietwedstrijd" wordt dus gegeven aan het gezin van deze doodschopper. Dat is sowieso al zuur, maar het verhaal wordt nog erger als je bedenkt dat zijn zoon, Yassine Dardak, volgens de rechter een bijzonder belangrijke rol had in de moord op Nieuwenhuizen. Twee leden van de Dardak-familie waren dus (mede-) verantwoordelijk voor de dood van de scheidsrechter, maar hun voetbalclub doet net alsof zij zielig zijn.
Knettergek. Dit soort Marokkaans tuig verdient het niet om in Nederland te wonen. In plaats van een benefietwedstrijd voor ze te organiseren zouden we geld moeten inzamelen om vliegtickets voor ze te kopen zodat ze terug kunnen naar Marokko. Sla daar maar lekker mensen dood. Gaan we dan kijken wat de Marokkaanse koning daar van vindt.
CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt vindt het óók belachelijk dat er een benefietwedstrijd georganiseerd wordt voor moordenaar El-Hassan. Wat hem betreft zou er juist een heel andere benefietwedstrijd georganiseerd moeten worden:
https://twitter.com/PieterOmtzigt/status/815634759439253505
Daar kan een zinnig mens het natuurlijk alleen maar mee eens zijn. Het arme gezin Nieuwenhuizen heeft de afgelopen jaren ontzettend geleden. Zij kunnen ongetwijfeld financiële hulp van de samenleving gebruiken; de broodwinner van het gezin is immers vermoord. Zoiets vang je niet zomaar even op, nee, ook niet met hulp van de staat.
Welke voetbalclub wil dus een benefietwedstrijd organiseren voor de familie van Richard Nieuwenhuizen? Neem contact met ons op en samen zorgen we er dan voor dat er een mooi bedrag wordt ingezameld!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten