We moeten een benefiettoernooi organiseren voor familie Nieuwenhuizen!

screen-shot-2017-01-02-at-10-51-31
Foto:

Een fantastisch idee: Pieter Omtzigt van het CDA wil dat er een benefiettoernooi georganiseerd wordt voor de familie van Richard  Nieuwenhuizen, de voetbalscheidsrechter die in 2012 doodgeschopt werd door een stel kansenparels.

Gisteren berichtten wij al dat de volidioten van voetbalclub Nieuw-West United in Amsterdam een benefietwedstrijd organiseren. Let wel, ze doen dat niet voor de familie van Richard Nieuwenhuizen, maar voor voetbalvader El-Hassan. Deze gek is veroordeeld voor het doden van Nieuwenhuizen, maar een stel andere kansenparels vindt dat onterecht. Wat hen betreft is El-Hassan namelijk het échte slachtoffer van dit verhaal; hij is alleen maar veroordeeld omdat de rechter racistisch was!

Het geld van de “benefietwedstrijd” wordt dus gegeven aan het gezin van deze doodschopper. Dat is sowieso al zuur, maar het verhaal wordt nog erger als je bedenkt dat zijn zoon, Yassine Dardak, volgens de rechter een bijzonder belangrijke rol had in de moord op Nieuwenhuizen. Twee leden van de Dardak-familie waren dus (mede-) verantwoordelijk voor de dood van de scheidsrechter, maar hun voetbalclub doet net alsof zij zielig zijn.

Knettergek. Dit soort Marokkaans tuig verdient het niet om in Nederland te wonen. In plaats van een benefietwedstrijd voor ze te organiseren zouden we geld moeten inzamelen om vliegtickets voor ze te kopen zodat ze terug kunnen naar Marokko. Sla daar maar lekker mensen dood. Gaan we dan kijken wat de Marokkaanse koning daar van vindt.

CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt vindt het óók belachelijk dat er een benefietwedstrijd georganiseerd wordt voor moordenaar El-Hassan. Wat hem betreft zou er juist een heel andere benefietwedstrijd georganiseerd moeten worden:

Daar kan een zinnig mens het natuurlijk alleen maar mee eens zijn. Het arme gezin Nieuwenhuizen heeft de afgelopen jaren ontzettend geleden. Zij kunnen ongetwijfeld financiële hulp van de samenleving gebruiken; de broodwinner van het gezin is immers vermoord. Zoiets vang je niet zomaar even op, nee, ook niet met hulp van de staat.

Welke voetbalclub wil dus een benefietwedstrijd organiseren voor de familie van Richard Nieuwenhuizen? Neem contact met ons op en samen zorgen we er dan voor dat er een mooi bedrag wordt ingezameld!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

22 reacties

 1.   

  Dit zouden alle clubs in Nederland moeten doen ook de profsclubs als antwoord op de schaamteloze wedstrijd die men wil organiseren voor de Marokkaanse moordenaar die deze man vermoord heeft. Voetballers die hiervoor voetballen gaan horen niet thuis in n land als Nederland. Het is de omgedraaide wereld aan het worden in Nederland dat men een wedstrijd wil organiseren voor n marokkaanse moordenaar die een hele Nederlandse familie kapot gemaakt heeft. Die tante van Putten zouden ze samen met die Marokkaanse moordenaars familie gelijk naar de zandbak terug sturen moeten. Schamen moeten mensen zich als ze meewerken aan de oproep van die van putten hiervoor.

 2.   

  De KNVB kan (en moet eigenlijk) deze “benefiet” voor die doodschoppers verbieden. Luistert men niet, dan álle deelnemende spelers, bestuursleden en andere verantwoordelijken voor die wedstrijd levenslang schorsen. Die horen gewoon niet op een voetbalveld thuis!
  En laat verder de KNVB het voortouw nemen voor organisatie van de benefietwedstrijd/toernooi voor de familie Nieuwenhuizen. Dan toont de KNVB meteen aan, dit alles zéér ernstig te nemen!

  1.   

   Inderdaad hier ligt een prachtige taak voor de slaapmutsen in Zeist. Laat de KNVB maar eens echte ballen tonen !

  2.   

   Deze wedstrijd moeten ze absoluut verbieden, maar weer een nieuwe benefiet wedstrijd vind ik overdreven. Oud internationals hebben indertijd een wedstrijd gespeeld en die heeft € 55.000,00 opgebracht.
   Je kunt die familie als KNVB helpen door professionele hulp te bieden.

 3.   

  Heeft Pieter Omtzigt contact gehad met de familie Nieuwenhuizen, om te vragen wat zij ervan vinden? Heeft Omtzigt gevraagd of zij er wel bij betrokken willen worden?

  “Het arme gezin Nieuwenhuizen heeft de afgelopen jaren ontzettend geleden. Zij kunnen ongetwijfeld financiële hulp van de samenleving gebruiken; de broodwinner van het gezin is immers vermoord. Zoiets vang je niet zomaar even op, nee, ook niet met hulp van de staat.”

  Hoe gaat het eigenlijk met de familie Nieuwenhuizen? Is er in de afgelopen jaren nog contact geweest met hen?

  O wacht, ik vind wat informatie:

  “Een woordvoerder van voetbalclub sc Buitenboys doet het woord namens de familie Nieuwenhuizen. “We hopen dat de veroordeelde gewoon de opgelegde schadevergoeding weet te betalen, anders draait hij wat ons betreft opnieuw de gevangenis in. Geld maakt natuurlijk niet goed wat de familie is aangedaan, maar het is wel waartoe de rechter heeft besloten.”

  De familie wil zelf verder niet op de inzamelingsactie reageren. Ze hopen dat ze in alle rust hun leven verder op kunnen bouwen.”

  1.   

   Ja en wat wil je hier nou mee zeggen dan???

   1.   

    U snapt de laatste zin niet? Het is u niet duidelijk hoe de familie er tegenover staat?

    “De familie wil zelf verder niet op de inzamelingsactie reageren. Ze hopen dat ze in alle rust hun leven verder op kunnen bouwen.”

    De familie wil in alle rust verder met hun leven en dan is daar een politicus en een stukjesschrijver die hen er ongevraagd bij betrekt om te scoren.

    Ik vind dat zeer onfatsoenlijk naar de familie toe. Men kan ook zonder de familie erbij te betrekken kenbaar maken wat men van de benefietwedstrijd vindt.

    In alle heisa houdt dus niemand rekening met de gevoelens van de familie.

    1.   

     Ik snap u vraag heel goed zelf, gezien ik weet welke richting u altijd reageerd is mijn vraag aan u zo gek toch niet. Iedere Nederlander snapt dat de fam verder wil in alle rust, maar daar gaat het hier helemaal niet om, schijnbaar is u dat niet duidelijk en snapt u het niet. Als antwoord op het onbeschofte toernooi wat men voor n Marokkaanse moordenaar wil houden is dit een heel goed gebaar naar de werkelijke slachtoffers van dit en niet voor n smerige import rat die hier nog denkt een slaatje uit te slaan met hulp van een hersenloze Nederlandse trut.

     1.   

      Over hersenloos gesproken, let een beetje op je Nederlands, Jennifer. Misschien is een inburgeringscursus voor jou een goed idee.

     2.   

      Donald weet dat u altijd inhoud loos commentaar geeft dus voel mij niet aangesproken door u, Als het woord RAT u niet aan staat voor deze import is dat u probleem niet het mijne, en praat niet steeds zo dom over een inburgerings cursus. Als Nederlander kots ik er al van dat ik dit nog voor die stink import betalen moet ongevraagd via de belasting. Dus hou op met u domme reacties overal op.

     3.   

      Het is ‘uw’ probleem en ‘uw’ reacties, Jennifer.
      Woorden als inhoudsloos en inburgeringscursus schrijven we in Nederland aan elkaar.

      Ik vind het prima dat je naar Nederland bent gekomen, Jennifer, maar je moet wel proberen de taal te leren. Dat is wel het minste wat we van allochtonen mogen vragen.

     4.   

      “Iedere Nederlander snapt dat de fam verder wil in alle rust, maar daar gaat het hier helemaal niet om”

      Pieter Omzigt snapt dus niet wat “in alle rust” inhoudt.

      Van een politicus mag je toch wel verwachten dat hij even nadenkt voor hij wat schrijft in alle boosheid over die benefietwedstrijd op Twitter.

 4.   

  Een benefit wedstrijd voor de slachtoffer houden is een mooie idee. Maar waar het om gaat is dat een benefit wedstrijd voor de moordenaar niet plaats mag vinden. Waarom mag deze niet verboden worden? Nu wordt het 2:1 voor de moordenaar.

 5.   

  Het orakel mar spreekt.

 6.   

  Politieke stunt van deze Peter, waar was hij de afgelopen jaren over deze kwestie.
  De man die al jaren roept gooi dit twee paspoorten tuig het land uit wordt ook de deze schijnheilige partij verketterd.

 7.   

  Omzigt is van het CDA. Dat maakt het extra pijnlijk.

 8.   

  Pieter Omtzigt: we moeten een benefiettoernooi organiseren voor familie Nieuwenhuizen! Ja een goed idee, maar wat mijns inziens véél beter zou zijn dat deze Marokkaanse kansparels welke géén verantwoording t.o.v. de maatschappij willen nemen, niet meer in staat worden gesteld om dit soort verschrikkelijke, criminele misdaden tegen de samenleving te doen. Er zijn genoeg wettelijke maatregelen voorhanden en waar deze regels nu nog te kort schieten kan en moet de politiek ingrijpen. Herinner je bent wat je stemt!

 9.   

  Wauauw, nou, als daar geen rellen komen weet ik het ook niet meer, ik hoop dat half Nederland daar dalijk staat om te protesteren, net als in Haren toen maar nu voor een goed doel, voor een verraden nederlands gezin. Goh, wat zou ik die club graag in vlammen op zien gaan zeg, maar dan wel NA die wedstrijd anders word het verhaal weer verdraaid ten gunste van “de etnisch geprofileerde”

  1.   

   Victor roept op tot het in brand steken van het clubhuis. Dit soort patriotten gaat ons land verder brengen.

   1.   

    Nee, we hebben patriotten als Simon nodig. Dan zijn we binnen een paar jaar geíslamiseerd.

    1.   

     Heeft Wachteres de onderzoeksresultaten al boven water gekregen waaruit zou blijken dat slechts 10% van de vluchtelingen echte vluchtelingen zijn?

     Ze heeft als het om de waarheid gaat hier bepaald geen beste repuatie; ze wil toch niet opnieuw als leugenaar te boek staan?

 10.   

  Als ik ook de onderstaande reactie zie van dat maroc-forum, kan ik wederom en voor de zoveelste keer maar één conclusie trekken: Wilders heeft toch zo’n verdomd gelijk!!!

  “Racisten denken dat ze iemand kapot kunnen krijgen door een boete. Not.’
  ‘Allemaal doneren guys. Als boodschap voor die vieze racisten. Samen staan wij moslims sterk.”

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!