Antidemocratisch links mediakartel 'probeert coup te plegen in Amerika'

Geen categoriefeb 16 2017, 8:00
Hoewel Generaal Mike Flynn is opgestapt blijven linkse media de regering-Trump aanvallen. Hij wordt er continu van beschuldigd samen te werken met Rusland terwijl daar geen enkele vorm van bewijs van is. Dit is een couppoging.
Links kon het absoluut niet verkroppen dat Donald Trump de verkiezingen vorig jaar won. Meteen na verkiezingsdag besloot links Amerika dan ook om ten strijde te trekken. Het doel: de nieuwe president vanaf dag één te ondermijnen. Ze zetten onmiddellijk in op het slopen van zijn presidentschap. Flynn was het eerste slachtoffer, maar ze zijn nog lang niet klaar. Het zal uiteindelijk de bedoeling zijn om Trump af te zetten of om het zo ernstig te verzwakken dat hij niets meer voor elkaar krijgt.
De conservatieve commentator Steve Deace -- bekend van de Amerikaanse radio en conservatieve online mediawereld -- stelt terecht dat deze campagne tegen de nieuwe bewoner van het Witte Huis en zijn kabinet feitelijk een coup is:

You can see the Left/media is attempting what amounts to a coup of the Trump presidency by undermining it with anonymous leaks. Many of which I believe are coming from the "intelligence community," who I said two months ago Trump was beyond dumb to pick a fight with. For these people lurk in the shadows, and never have to be held accountable while they leak truths or untruths to a media looking for such fodder.

I'd like to go out there and defend them, because this is not how we can maintain our constitutional republic. This is banana republic stuff. And though I have my differences with Trump, the will of the people should be respected to a point. Not to mention there are some things Trump stands for I think are good for the country, and I'd like to see him accomplish.

Net als Deace steun ik het opstappen van Flynn. Hij had al eerder moeten gaan. Hij had de vice-president immers verkeerd geïnformeerd, wat simpelweg een politieke doodzonde is. Maar dat staat hier buiten. Wat we nu zien -- zowel in Amerika als daarbuiten -- is dat de linkse media en de linkse bureaucratie een ondemocratische coup proberen te plegen. Het probleem is niet dat Trump zogenaamd samenwerkt met Rusland -- er is geen enkel bewijs dat dit zo is -- maar dat hij een populistische Republikein is. Hij heeft beloofd dat hij het hele systeem op zijn op wil zetten. En daarom moet hij kapot.
Natuurlijk vraag je je af waarom de Nederlandse media daar zo dapper aan meedoen. De reden laat zich raden: ze zetten Trump op één lijn met Geert Wilders. Door Trump te ondermijnen, ondermijnen ze Wilders. Dat denken ze tenminste. Daarom gaan ook zij er iedere dag weer met gestrekt been in. Het is een naakte poging om rechtspopulisme in diskrediet te brengen.
Tijdens de Republikeinse voorverkiezingen sprak ik mijn steun uit voor Ted Cruz. In de Amerikaanse onlinewereld was ik zelfs lid van een beweging die hem zowel achter als voor de schermen hielp. Ik had weinig vertrouwen in Trumps conservatieve CV en denkbeelden.
Maar dat betekent niet dat de linkse kartelmedia hiermee weg mag komen. Ze spelen een ongelooflijk vies spelletje en liegen erop los (je krijgt idiote verhalen dat dit 'erger is dan Watergate,' wat puur stemmingmakerij is. Er is geen enkel bewijs, terwijl er wel onderzoek is verricht, dat Trump de wet met voeten heeft getreden terwijl dit bij Watergate overduidelijk wél zo was). Ze gooien continu met modder, hopende dat er iets blijft hangen. Het is allemaal gebaseerd op gebakken lucht, maar dat doet er niet toe. Trump moet kapot. Ze blijven maar doorgaan en doorgaan en doorgaan. Ze vechten op elk front.
Het is tijd voor Trump en zijn mensen om hier iets aan te doen. Ze moeten de macht van het Witte Huis gebruiken om het verhaal te veranderen. Val linkse rechters aan die Trumps immigratiebeleid ondermijnen. Word goede vrienden met Netanyahu, de Israëlische premier die populairder is onder Trumps eigen achterban dan de Amerikaanse president zelf. Zorg ervoor dat ObamaCare herroepen wordt. Kom met een groots belastingplan waardoor Amerikanen er allemaal op vooruit gaan. Dwing de media om het over dit soort beleidsmaatregelen te hebben; maatregelen die gesteund worden door de meerderheid van de Amerikaanse kiezers.
Als Trump niet snel alle zeilen bijzet zal hij alleen maar dieper in de penarie terechtkomen. De linkse kartelmedia weet namelijk van geen ophouden. Daarom moet je ze dwingen om je te bestrijden op onderwerpen waar je het gevecht graag over aan wilt gaan. "Rusland" is niet zo'n onderwerp, die plannen die ik in de alinea hierboven noemde wél.
Ondertussen moeten we er natuurlijk rekening mee houden dat de linkse media precies hetzelfde doen met Geert Wilders, Jan Roos en Thierry Baudet. Sterker nog, daar zijn ze al mee begonnen. We staan voor een ongelooflijke harde strijd. We moeten ervoor zorgen dat wij de aanvallende partij, niet de verdedigende partij zijn. Dat begint nu al door de linkse partijen en de linkse media genadeloos te ontmaskeren en in het verdomhoekje te stoppen waar ze thuis horen. Wij moeten bepalen waar het debat over gaat, niet links.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten