Zelfs kleuters radicaliseren nu: "Ze noemen klasgenootjes varkens en bedreigen ze met een vinger over de keel!"

Geen categorieaug 21 2017, 9:00
In een intern document van een school in het Vlaamse Ronse slaat de schoolleiding alarm over de radicalisering van islamitische kleuters. De jongelingen staan op die leeftijd al onder invloed van de Radicale Islam, zeggen leraren. "Ze noemen andere kinderen 'varkens' en 'ongelovigen.' Met de vinger over de keel maken ze moordbewegingen."
Het interne verslag is van de Dr. Ovide Decroly-kleuterscholen in Ronse. Krant HLN kon het document, dat vorig jaar geschreven werd, inkijken. Onder de titel "Indoctrinatie bij kleuters" legt een juf uit hoe het er tegenwoordig aan toegaat in haar kleuterklas:

"Arabische verzen uit de Koran citeren tijdens de speeltijd. Niet naar school komen omdat onze schoolvisie niet past binnen de geloofsovertuiging. Op vrijdag niet naar school komen om godsdienstige redenen. Een kleuter heeft al een vriend in Marokko waar ze later mee zal trouwen. Een meisje weigert om een jongen een hand te geven en om naast een jongen in de rij te staan."

Volstrekt onacceptabel, natuurlijk. Als de ouders van die kinderen hun kroost op deze manier willen opvoeden, prima, maar doe dat niet in België (of Nederland). Ga maar lekker naar een land waar dit soort gedrag wél acceptabel is. In Europa is het dat niet. Europa is verlicht, modern en ontwikkeld. Mensen die daar moeite mee hebben moeten maar lekker naar een ander werelddeel verhuizen; een deel waar vrouwen en mannen -- en jongens en meisjes -- helemaal gescheiden van elkaar leven. Ik noem maar een land: Saoedi-Arabië.
Dit totale gebrek aan integratie is al erg genoeg, maar dan zijn we er nog niet, aldus het document. Daarin wordt namelijk ook geschreven over "moordbedreigingen door een kind uitgesproken aan 'ongelovigen" en over allochtone kinderen die "andere kinderen 'varkens' noemen en met de vinger aan de keel bewegingen maken."
Het ergste van dit alles?

"Bij gesprekken met de ouders stelt men vast dat die hun kind steunen en ermee lachen."

Jawel, de ouders van deze radicaliserende kinderen vinden dit soort gedrag op zijn best vermakelijk en zijn er op zijn slechtst zelfs trots op. Heel gek is dat natuurlijk niet: geen enkel mens is radicaal geboren. Je wórdt radicaal (gemaakt). Dat geldt zéker voor kinderen.
Als een kind dit soort extremistisch gedrag tentoonspreidt weet je dus zeker dat hij dat geleerd heeft van zijn ouders.
Dus hoe hiermee om te gaan? Simpel: haal deze kinderen weg bij hun ouders. De samenleving én deze kinderen zelf moeten beschermd worden tegen dit soort idioterie. Ouders die hun kinderen laten opgroeien tot radicale wannabe terroristen moeten uit de ouderlijke macht gezet worden... en vervolgens het land uitgegooid worden. Zet ze maar op de zwarte lijst, laat hun kinderen adopteren door een verlicht stel dat een kinderwens heeft, en klaar.
Dahaag, mama en papa extremist. Zoek het maar uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten