Joran van der Sloot: Ja, ik wilde de familie Holloway een hak zetten

Geen categoriesep 06 2010, 15:15
Neerlands' meest bekende psychopaat, Joran van der Sloot, heeft zich laten interviewen door John van de Heuvel, die hier vanochtend over sprak met de nieuwe omroep WNL.
In het interview zegt Van der Sloot dat hij de familie Holloway een hak heeft willen zetten door ze te chanteren. Hij zou Natalee echt niet om het leven hebben gebracht, maar hij wilde wraak nemen op haar ouders omdat ze hem het leven "onmogelijk" gemaakt zouden hebben in de afgelopen vijf jaar.
Ja, ja. Dombo het vliegende olifantje heeft dus een nieuw excuus bedacht: hij weet niet echt waar het lichaam zich bevindt, welnee, hij was gewoon boos! Heel errug boos! En ja, toen is hij over de schreef gegaan maar ja, een mens doet uit woede soms gekke dingen.
Het vervelende voor Jorantje is dat hij blijkbaar niet begrijpt dat dit 'excuus' hem ook ongelooflijk in de problemen kan brengen. Als hij uitgeleverd wordt aan Amerika, en als hij daar schuldig bevonden wordt aan oplichting en chantage, staat hem vijftig jaar cel te wachten. Met andere woorden, dan zit hij dus de rest van zijn leven vast.
Niet zo handig dus, jongen.
Overigens herhaalde Van der Sloot dat hij het prima naar zijn zin heeft in de Castro-Castro gevangenis. Hij geeft zelfs Engelse les aan een paar bewakers. Op hun beurt behandelen zij hem buitengewoon goed, aldus Joran.
Tsja.
Bekijk hier een deel van de uitzending van Ochtenspits, het nieuwe programma van WNL:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten