Verdachte rellen meldt zich

Geen categoriesep 23 2011, 16:29
Een man die verdacht wordt van betrokkendheid bij de rellen bij het Maasgebouw afgelopen vrijdag heeft zich vandaag gemeld bij de politie.
Volgens ED.nl gaat het om een 18-jarige man die ontdekte dat de politie een foto van hem verspreidde. In plaats van af te wachten tot hij ingerekend werd besloot hij zich maar te melden.

Sinds het publiceren van de foto's van de tot nog toe onbekende verdachten donderdag zijn er 35 tips binnengekomen, meldt de politie. Volgens de politie is de publicatie van de foto's van verdachten op de site een eerste stap in de actie om de relschoppers aan te kunnen houden.

Zijn mede-verdachten doen er verstandig aan zich ook maar meteen te melden. De politie is namelijk van plan o.a. billboards in te zetten om ze op het spoor te komen. You can run, but you can't hide. Zoiets.
Oh, en alsof dat nog niet genoeg is worden ze dinsdag ook even genoemd op Opsporing Verzocht, op Nederland 1.
Jongens, hou maar op. Geef jezelf aan, misschien dat je dan op een minder zware straf kunt rekenen.
Uh, nou ja, nu we het dan toch over straffen hebben: nog minder zwaar dan vrijwel geen straf is natuurlijk helemaal geen straf. Laten we immers eerlijk wezen, Nederlandse rechters pakken dit soort reltokkies nou niet meteen hard aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten