Belgische criminelen protesteren tegen recht op zelfverdediging

Om hun woorden kracht bij te zetten werd gisteravond getracht het centrum van Luik tot een smeulende bende te reduceren.

Dit is werkelijk waar te zot voor woorden: een 67-jarige juwelier schiet een overvaller dood, omdat deze de man trachtte te beroven van kostbare sieraden. Hiep hiep hoera voor de juwelier, denk ik zo. Deze mensen worden vaak en met grof geweld overvallen door zware criminelen die dan voor honderdduizenden euro’s aan schade toebrengen.

Vervolgens wordt de begrafenis van het schorriemorrie aangegrepen om eens flink te rellen. Want het kan toch niet zomaar het geval zijn dat juweliers zich gaan verdedigen?!

De relschoppers togen na de begrafenis naar het centrum van Luik. Daar gooiden ze onder meer een molotovcocktail naar een bus, richtten ze vernielingen aan op straat en staken ze enkele auto’s in brand. De politie pakte zo’n 30 relschoppers op in de leeftijd van 15 tot 25 jaar.

Mafketels. Demonstreren is je goed recht, maar dat doe je a) geweldloos en b) je gaat niet pleiten voor legalisering van overvallen. Ik hoop dat deze idioten nog wel eventjes in een Belgische nor wegrotten.

Bron foto: Flickr / How will I ever


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. Ian

    Voor iedere crimineel, allochtoon of autochtoon, wen er maar aan. De zwijgende meerderheid neemt het heft in eigen handen. Kan je niet met je jatten van andermans spullen afblijven of heb je losse handjes na teveel alcohol of door een bad trip? Wie weet, wordt je pas wakker in het jaar 2020 of helemaal niet meer. Jullie zijn gewaarschuwd, bezint eer ge begint.

  2. Nittickson

    Waarbij zowel de pers als Tim Engelbart vergeten te melden dat het bij de criminelen ging om allochtonen, criminele immigranten die de autochtone bevolking terrorseren en die massaal amok maken als de autochtone bevoliing zichzelf verdedigt. In het belang van alle Belgische juweliers en de Belgische bevolking als geheel, zouden de betrokken straatterroristen tot de laatste man naar Afrikan moeten worden teruggestuurd.

     

     

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.