Belgische criminelen protesteren tegen recht op zelfverdediging

Geen categorienov 13 2011, 9:07
Om hun woorden kracht bij te zetten werd gisteravond getracht het centrum van Luik tot een smeulende bende te reduceren.
Dit is werkelijk waar te zot voor woorden: een 67-jarige juwelier schiet een overvaller dood, omdat deze de man trachtte te beroven van kostbare sieraden. Hiep hiep hoera voor de juwelier, denk ik zo. Deze mensen worden vaak en met grof geweld overvallen door zware criminelen die dan voor honderdduizenden euro's aan schade toebrengen.
Vervolgens wordt de begrafenis van het schorriemorrie aangegrepen om eens flink te rellen. Want het kan toch niet zomaar het geval zijn dat juweliers zich gaan verdedigen?!

De relschoppers togen na de begrafenis naar het centrum van Luik. Daar gooiden ze onder meer een molotovcocktail naar een bus, richtten ze vernielingen aan op straat en staken ze enkele auto's in brand. De politie pakte zo'n 30 relschoppers op in de leeftijd van 15 tot 25 jaar.

Mafketels. Demonstreren is je goed recht, maar dat doe je a) geweldloos en b) je gaat niet pleiten voor legalisering van overvallen. Ik hoop dat deze idioten nog wel eventjes in een Belgische nor wegrotten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten