Frits Wester prikt door Diederik Samsom heen

Foto:

Uit Knevel & Van den Brink gisteren: parlementair journalist en politiek commentator Frits Wester prikte eventjes door PvdA-lijsttrekker Diederik Samsom heen. Samsom draagt ineens een das, om te laten zien dat hij ook heus wel premier of op z'n minst minister kan worden. PvdA-Kamerlid Ronald Plasterk vindt het maar flauw dat Wester daarover begint. Plasterk verandert vliegensvlug van onderwerp. Een gevoelig punt dus, die nieuwe das van Samsom.

Uit Knevel & Van den Brink gisteren: parlementair journalist en politiek commentator Frits Wester prikte eventjes door PvdA-lijsttrekker Diederik Samsom heen. Samsom draagt ineens een das, om te laten zien dat hij ook heus wel premier of op z’n minst minister kan worden. PvdA-Kamerlid Ronald Plasterk vindt het maar flauw dat Wester daarover begint. Plasterk verandert vliegensvlug van onderwerp. Een gevoelig punt dus, die nieuwe das van Samsom.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!