Drugs en Hollywood blijven een dodelijke combinatie

Geen categorieaug 16 2013, 11:14
Faam.
Niet iedereen weet om te gaan met roem, aandacht én heel veel geld. Zie het verhaal van Lisa Robin Kelly oa bekend van de tv-serie That 70s Show.

Kelly kampte al langere tijd met een drugsprobleem. Haar agent Craig Wyckoff heeft het nieuws wereldkundig gemaakt. 'Lisa had zich eerder deze week vrijwillig laten opnemen in een ontwenningskliniek om de strijd aan te gaan met de verslavingen die haar de laatste jaren achtervolgden', aldus Wycoff.

Volgens Wycoff zat ze vol goede moed en had ze zin in een 'nieuwe fase' in haar leven. Eén zonder drugs dus.
Nu vind ik op zich niet zo interessant wat mensen die alleen maar kunnen acteren doen met hun leven, maar het is wél fascinerend dat Hollywood een echte subcultuur heeft gecreëerd, waarin mensen niet alleen denken beter te zijn dan de rest van de mensheid, maar waarin ze tegelijkertijd gebukt gaan onder allerlei verslavingen en ziektes. Alcohol, drugs, eetproblemen; je kunt het zo gek niet bedenken of de gemiddelde Hollywood-'ster' heeft er last.
Wat is dat toch dat die mensen zo slecht kunnen omgaan met faam en geld? Waarom verliezen ze zich zo snel en zo vaak?
Stuur er eens een paar goede psychologen op af en laat die de boel onderzoeken. Ligt het aan de omstandigheden of aan de persoonlijkheden van de betrokkenen? Wie gebruikt wel en wie niet? Wat is het verschil qua karakter tussen beide soorten 'sterrren'?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten