Schaamteloze Henk Krol eist rebellie vanwege pensioenen

Geen categorieokt 11 2014, 18:00
De meest schaamteloze politicus van Nederland wil dat u in actie komt "voor pensioenbehoud."
De oud-baas van de Gay Krant en de meest schaamteloze politicus van Nederland - ik heb het natuurlijk over Henk Krol - laat vandaag weten op Twitter dat hij een demonstratie wil organiseren om de pensioenplannen van het kabinet te saboteren. In zijn tweet plaatst hij een foto van een brief waarin wordt uitgelegd wat het plan precies is:
Daarbij doet hij de volgende oproep aan 50Plus-kiezers: "Help mee. Stuur dit door. Maandag actie in Den Haag voor pensioenbehoud." Dit ongetwijfeld onder het motto: 'Die oudjes van tegenwoordig denken alleen maar aan zichzelf, dus wellicht dat dit electoraal een succes kan worden.' Zo opportunistisch als Krol zie je ze namelijk niet vaak.
Natuurlijk is het te triest voor woorden dat er types zijn die pensioenhervormingen continu bekritiseren - het maakt niet uit wat de effecten er precies van zijn - maar het is in dit geval zo mogelijk nog triester omdat deze man zijn eigen personeel bij de Gay Krant juist jarenlang op dit punt bedonderd heeft. Hij heeft toen geen premie afgestaan voor zijn werknemers, waardoor die plotseling met een serieus pensioengat te maken kregen.
Maar nu doet hij dus net alsof hij zich dat soort zaken bij-zon-der aantrekt. Kom in actie! Help mee! Het kan zo niet langer!
Hoe diep kan die man zinken en hoe ongeloofwaardig kan hij worden? Nog even en hij organiseert collectes voor 'arme bejaarden' waarna hij het geld snel in zijn eigen zak steekt om er bepaalde schulden mee af te lossen. En dan maar roepen dat hij het allemaal voor 's lands oudjes doet.
Kan 50Plus deze man alsjeblieft uit het parlement zetten? Natuurlijk, de meeste politici zijn onbetrouwbaar en ongeloofwaardig tot op het bot, maar Krol maakt het wel héél erg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten