Jalta organiseert borrel en vraaggesprek met Thierry Baudet

Geen categoriejan 19 2015, 20:00
De conservatieve euroscepticus houdt volgende week een praatje in Amsterdam.
Het wordt nog gezellig met al die borrels voor en door rechtse mensen: na het Conservatief Café, dat al meer dan vijf jaar borrels en lezingen organiseert (op 30 januari is er weer een lezing met Jaffe Vink, komt allen!), begint nu ook de rechts-conservatieve online-publicatie Jalta.nl een eigen reeks bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst begint al meteen goed met een bekende euroscepticus, schrijver en columnist: Thierry Baudet. Dit is de uitnodiging:

Jalta introduceert: Jalta Café, een reeks bijeenkomsten georganiseerd voor abonnees en belangstellenden.

Datum: dinsdag 27 januari 2015
Locatie: Cafe De Doffer, Runstraat 12-14 Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur (zaal open: 19:30)
Kosten: €10 (eerste drankje gratis)

Te gast is filosoof, historicus, jurist en romanschrijver Thierry Baudet. In een vraaggesprek, afgenomen door Jalta-hoofdredacteur Joshua Livestro, zal worden ingegaan op alle aspecten van zijn werk: van de bundels over conservatieve vooruitgang, via zijn proefschrift over (de nadelen van) Europese integratie en zijn beschouwingen over oikofobie tot aan zijn recent verschenen debuutroman Voorwaardelijke Liefde - en uiteraard zijn werk als columnist bij Jalta.

Vanwege het beperkte aantal kaartjes is reserveren verplicht. Dat kan door 10 euro over te maken op
IBAN: NL91RABO0300581823 tnv Jalta BV ovv Jalta Cafe Baudet.

Graag tot de 27ste!

Iedereen is welkom, óók mensen die nog geen abonnee zijn van Jalta (overigens, Baudet legt hierrr uit waarom u toch echt even abonnee moet worden). Uiteraard kost zo'n avondje wel geld (zaal, drankjes, etc.), dus het is belangrijk een plekje te reserveren door 10 euro over te maken naar het rekeningnummer van Jalta, maar dat is het natuurlijk meer dan waard. U komt vanzelf op de gastenlijst terecht als u het geld overmaakt.
Het mooie is: u krijgt er een drankje voor terug, u kunt het vraaggesprek bijwonen en u kunt uw favoriete columnist (Baudet) en uw favoriete media-ondernemer (Livestro) live in actie zien. Oh, en omdat ik zelf een abonnement heb op Jalta én een groot fan ben van dit soort bijeenkomsten kom ik ook even buurten. Dus wie weet komt u óók nog uw favoriete adjunct-hoofdredacteur tegen. Het is me allemaal wat. Dan drinken we daar een borrel of twee op de conservatieve revolutie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten