Massamoordenaars ISIS staan klaar om Libanon binnen te vallen

De moslimextremistische beesten van ISIS – want dat zijn het – konden weleens operaties gaan uitvoeren in Libanon.

The Telegraph (één van de beste kranten van Groot-Brittannië) bericht vandaag dat ISIS een nog grotere bedreiging voor de stabiliteit van het Midden-Oosten vormt dan gedacht. Op dit moment houden de terroristen zich vooral op in Irak en Syrië, maar het heeft er alle schijn van dat ze van plan zijn de oversteek te maken naar Libanon, een land waar niet alleen soennieten, maar ook veel sjiieten wonen.

Die sjiieten zullen ongetwijfeld op grote schaal worden afgeslacht als ISIS binnenvalt.

Islamic State of Iraq and the Levant fighters in Syria, massed close to the Lebanese border, are threatening to launch attacks across it, the Telegraph has witnessed. The group has been training new recruits and defectors from smaller rebel factions in Qalamoun, a militarily strategically important province in the south-west of Syria that borders Lebanon. Several of those smaller rebel groupings, some aligned with the more moderate “Free Syrian Army”, have capitulated to the jihadists in recent months with many of their fighters joining Isil.

Dit is niet alleen van groot belang voor Libanon zelf, maar ook voor Syrië. Libanon is namelijk de thuisstaat van Hezbollah, een radicale en jodenhatende sjiitische terreurclub die zij aan zij vecht met Assad. Als Hezbollah-strijders ineens terug worden geroepen om Libanon te beschermen tegen de radicale soennieten van ISIS is de kans groot dat die laatsten weer een flinke opmars zullen maken in Syrië. Met andere woorden, aan de ene kant openen ze dan nieuw front in hun ‘heilige oorlog’ (in dienst van haat) en aan de andere kant zullen ze hun positie aan een ander front ongetwijfeld verbeteren.

Lees verder op pagina 2.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

13 reacties

 1. zomaar

  laat dit een waarschuwing zijn voor ons , en wel deze tekst !!.

  citaat “een land waar niet alleen soennieten, maar ook veel sjiieten wonen.

  Die sjiieten zullen ongetwijfeld op grote schaal worden afgeslacht als ISIS binnenvalt”.

  dit geeft aan de levende soennieten , zich aan gaan sluiten bij IS , en gezamenlijk de in hun ogen ongelovigen “sjiieten”, afslachten !!.

  90% van de hier in het westen levende moslims behoren tot de tak der soennieten !!, wat in zal gaan houden krijgen zij ooit het voor het zeggen, wij alle als ongelovigen de lul zijn , onze (de mijne, en die van de weg kijkers (linkse), zal gaan rollen ).

 2. aquarius

  gelukkig heeft Iran goede banden met hezbollah dus komen zij in het geweer voor Libanon.
  Dit zou ook lucht geven voor Assad.

 3. zomaar

  toch zou is , Libanon binnenvallen en steun krijgen van de aldaar levende soennieten , dus ook een strook dwars door Libanon tot islamitisch kalifaat verklaren , zijn zij niet ver meer van Israël, aartsvijand van alle moslims!! .

 4. zomaar

  opnieuw leek nergens op .

  zou IS , Libanon binnenvallen en steun krijgen van de aldaar levende soennieten , en dus ook een strook dwars door Libanon tot islamitisch kalifaat verklaren ,dan zijn zij niet ver meer van Israël, aartsvijand van alle moslims!! .

  En dan ben ik benieuwd , hoe onze huidige regeringen gaan oordelen , als Israël aangevallen gaat worden door de moslim (staat , en of staten ), en er een tweede genocide dreigt voor het Joodse volk.

  blijven zij dan alsnog beweren dat de islam vrede betekent , en vredelievend is , of gaan de ogen dan ook open bij dit elitaire rapaille.

  1. lanex

   Ik denk dat als de Israëlis aangevallen wordt door die gekken dat ze echt korte metten maken, tot de tanden bewapend en daadkrachtig, precies wat er in de rest van de wereld aan ontbreekt!

   1. zomaar

    ik hoop het , toch ben ik bang dat onze eigen IS , zich dan geheel tegen Israël zal keren

 5. Jantje

  Hopelijk voor de Christenen (die er nog wonen) en Joden (als die er nog wonen) zijn zij al gevlucht.
  Ander vrees ik het ergste.
  Moslims die elkaar de koppen inslaan, dat doen ze al 1400 jaar, met aanmoedigingen van hun imams.

 6. V.K.

  -Nou, dan moet Hezbolla z’n raketten 180 graden draaien

 7. NemTudom

  =lam is vrede. Zelfs de eigen geloofsidealen medestanders, kunnen ze niet in leven laten. De haat die deze Zombies als == verbreid is ongelovig. De mens beleeft een moeilijke tijd, die door het merendeel toch opgeroepen is door de elite van deze mensheid. Er zal toch iets gedaan moeten worden neem ik aan. Zo niet dan is enkel atoom nog de redding. Van daar dat Iran daar aan werkt. En niet alleen voor het verwoesten van Israël maar zeker voor eigen verdediging. Alleen jammer dat wij het Westen het zo ver hebben laten komen, door onbekwame mensen op die posten te zetten die dat niet konden voorzien, daar ze niet bekwaam waren om te kunnen schaken.

 8. JanvanEechoud

  “Die sjiieten zullen ongetwijfeld op grote schaal worden afgeslacht”.

  Je krijgt nu toch wel last van je maag als je dit leest, Michael?

  Kun je mij, ons, vertellen waar wij info (websites) kunnen halen over groeperingen van moslims die bezig zijn hun bronnen acceptabel te maken voor de “mensheid”?
  Mvg, Jan van E.

 9. WWW

  Ik hoop dat de christenen zich ondertussen goed hebben bewapend en dat ze samen met de druzen en hezbolla een verbond sluiten. Wanneer ze dat niet doen volgt er weer een volkerenmoord.
  Al-Nusra staat allang aan de grens met Israel bij Quneitra. Ze hebben echter een verbond met de Israëliërs en zullen Israel pas aan gaan vallen als ze Assad verslagen hebben.

 10. monach

  Wie de Koran kent weet dat Allah een massamoordenaar is – nog een reden waarom ISIS juist wel islamitisch is.

 11. huuskesjong

  ‘Met die titel en dan nog die foto MOET dit artikel wel een veelgelezen sukses worden’, dacht van der Galie4n
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.