Foto’s! Zo zien overwinnende Peshmerga en een verliezend ISIS eruit

Ondanks alle monsterlijke slachtpartijen en grote dreigementen blijkt ISIS toch niet zo overwinnelijk. Een hartverwarmende fotoreportage uit het (nu Koerdische) Til Hamis.

26 februari is een zwarte dag in de geschiedenis van ISIS. Niet alleen hebben ze zich volstrekte cultuurhatende barbaren getoond door duizenden jaren oude Assyrische standbeelden tot pulp te slaan, maar ook is hun geheimzinnige onthoofder ‘Jihadi John’ eindelijk geïdentificeerd en kan hij hopelijk binnenkort omgelegd worden. Naast natuurlijk toch het mooie bericht dat het halve opperbewind van ISIS nu waarschijnlijk dood is, waaronder wellicht ook ‘kalief’ al-Baghdadi.

Echter houdt het slechte nieuws voor de onmenselijke moslimbarbaren daar niet op, want ook op het slagveld doen de jihadtokkies het momenteel niet al te best. De YPG en de Peshmerga hebben het stadje heroverd, net buiten Kobani. Fantastisch dat het moordbewind van ISIS daar voorlopig voorbij is en de inwoners daar weer verder kunnen met hun leven.

De geur van overwinning is dus bitterzoet, en de beelden zijn dat ook:

pic1 pic2 pic3 pic4

Waar gehakt wordt vallen overigens ook spaanders. Dat ziet er dan weer zo en zo uit (waarschuwing: niet klikken als u een zwakke maag heeft), maar hoe gruwelijk dat ook is: bedenk wel dat iedere dode ISIS-moslimradicaal niemand meer kan onthoofden, verkrachten, doodschieten of anderszins vernederen of van het leven beroven.

Lang leve Til Hamis, en lang leve de Peshmerga! Onze baken in de Middeleeuws-islamitische duisternis in het Midden Oosten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

9 reacties

 1. G-krul

  Bedoelt u niet ONoverwinnelijk in de titel?

 2. hans-e-pans

  Wat mij, bijna, altijd opvalt is dat als er gedode moslims worden getoond die door andere moslims zijn gedood, de gedode moslims de broek naar beneden hebben.

  Zoals op de foto’s die bij artikel zijn gevoegd.

  1. Moose

   Wat mij opvalt is dat jou dat opvalt.

  2. Koos_Koets

   Maar de persoon die erbij staat te glunderen is wel een dame. Waarschijnlijk heeft ze handig gebruik gemaakt van de lijkstijfheid.

  3. hendrikush

   Heel gebruikelijk dat mohammedanen gebruik maken van stervende tegenstanders om aan hun gerief te komen. Ook de Turken op de Krim hebben deze wandaden gepleegd.

   1. Koos_Koets

    Alle mohammedanen zijn flikkers

  4. Pieter V

   Misschien even controleren of de puddingbuks van die gasten wel of niet volgens de regels gemodificeerd is?
   Je weet het maar nooit met al die Nederlandse jihadis.

 3. Hetzler

  Beste mensen, niet vulgair worden a.u.b. Die lijken zijn versleept en dat verklaart wat u is opgevallen.

  1. Pieter V

   Heel waarschijnlijk!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.