Radicale zeurmoslims beginnen haatcampagne tegen Valentijnsdag

De religie van de liefde en de hemelse vrede… heeft een hekel aan de nationale dag van de liefde?

Vandaag Valentijnsdag! De dag van presentjes, dinertjes, bloemetjes en in general klef gedoe. Voor vele liefdesparen is 14 februari een dag uit duizenden, alhoewel ook hele volkshorden het hoge zoetsappigheidsgehalte niet zo goed kunnen handlen. Dat is prima: die mensen klagen anderhalf keer binnensmonds, maar dat is het dan ook wel. Iedereen snapt ook wel dat het voeren van een campagne tegen de internationale dag van de liefde negatiever afstraalt op de actievoerder zelf, dan op Valentijnsdag. Wie kan er per slot van rekening nu weer tegen liefde zijn. Niemand toch?

Toch?

Ha. Dan kent u de religie van tolerantie en respect nog niet. De islam! Deze kent kennelijk geen principe als ‘de andere wang toekeren’ en aanhangers gaan vol op het orgel tegen alles wat niet 100% afkomstig is uit de islam. En dan krijg je dus de treurige en populaire hashtag #SayNoToValentinesDay op Twitter, waar de ene na de andere islamitische radicaalgekkie z’n gal spuwt over iets moois als liefde. Met de meest afgrijselijke photoshops en de om het hardst schreeuwende teksten wordt niet alleen verkondigd dat Valentijnsdag ‘haram‘ is, maar wordt ook wat sluikreclame gemaakt voor de religie van zwoele woestijntemperaturen en gematigde geloofsartikelen: de islam. Ware liefde kan alleen van Mohammed komen! Aldus het credo. Tja. De gemiddelde moslim is kennelijk ook al verworden tot een relatietherapeut. Kijkt u zelf maar wat voor wanvertoning het vanochtend op Twitter was:

https://twitter.com/lasharis21/status/566321335597404160

Hoe op zoveel sneuheid nu te reageren? Simpel: leg deze lieden uit dat ze bizarre prioriteiten hebben. Terwijl ISIS in Syrië met rooddoorlopen ogen het ene na het andere hoofd erafhakt, halen deze islamitische campagnevoerders hun schouders op voor zoveel haat. Ze hebben er gewoon geen boodschap aan. Waar ze wel een boodschap aan hebben, is liefde. En dat moet kennelijk te vuur en te zwaar bestreden worden.

Het zou om uit te gieren zijn, als het niet zo ontzettend treurig was.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

74 reacties

 1. Swieber

  Islam en integratie gaan niet samen. Dat is de praktijk.

  En hoe meer moslims in een land des te meer ze hun eigen waarden en normen zullen doordrukken en hoe luidruchtiger ze daarin worden.

  Natuurlijk geholpen door een “islam vriendelijke” media.

  “The number of children growing up as Muslims in the UK has almost doubled in a decade in what experts have described as an “unprecedented” shift in Britain’s social make-up.

  But the study of official census data by the Muslim Council of Britain also concludes that the Muslim population will continue expanding for “many decades” to come – something experts said could transform everything from social attitudes to foreign policy. ”
  http://www.telegraph.co.uk/news/religion/11406700/Number-of-Muslim-children-in-Britain-doubles-in-a-decade.html

  Daarom is een immigratiestop uit moslim landen nog het enige wat de islamisering kan remmen.

  “There are signs that Allah will grant vicotry to Islam in Europe without swords, without guns, without conquest. We don need terrorists, we don’t need homicide bombers. The 50+ million Muslims (in Europe) will turn it into a muslim continet within a few decades”——Muammar al-Gaddafi.

  1. zomaar

   tja Swieber , zal onze samenleving die uit Internationale Socialisten bestaat , wel weer in mee gaan .

   dus verwen je liefde vandaag , nog maar eens goed . volgend jaar kan het zomaar afgelopen zijn , onder invloed van de Internationalisten, en de islam .

   1. Martin007

    Wat zegt onze eigen socialistische partij over mensen uit Turkije/Morocco die hier naar toe willen komen?

    Die lui zijn onderontwikkeld, slecht opgeleid en spreken onze taal niet. Wij kunnen niets met ze doen en hebben hier al genoeg werklozen die niet aan de slag komen. Dus? Geen bruiden/bruidegommen meer uit het land van herkomst, hier is keus genoeg.

    Ongeveer hetzelfde over asielzoekers. Vang ze op in de eigen regio. Daar kosten ze geen uitkering en sociale huurwoning en is een boterham met jam 10 keer goedkoper. Als je ze hier naar toe haalt, krijg je ze niet meer weg.

    Wie was de eerste die in de tweede kamer riep dat de integratie was mislukt omdat die mensen niet willen samenwerken? Jan Marijnissen.

    Wie haalt die asielzoekers WEL hier naar toe? De liberale partijen. Waarom doen ze dat? Straks hebben we hier meer dan een miljoen bijstandstrekkers en kunnen de liberalen zeggen “het wordt te duur, dus schaffen we die uitkering maar af. En dan heb j pas echt een probleem.

    Conclusie: jullie roepen maar wat, zonder te weten waar je het over hebt.

    1. zomaar

     Martin007 of zomaar war roep , dacht van niet , het komt van de sociaal democraten , (PvdA ) , dat asielzoekers een generaal pardon krijgen , (b.v Bos), het komt van hen dat een illegaal niet meer illegaal is.

     en tja in 1983 heeft jantje worst , zich uitgesproken tegen de immigratie , (gezin hereniging ), toch onder druk van de rest ook uit zijn partij trok hij die keutel weer in !!.

     de opvolgers van Jantje , zetten zich voor 150% in om meer immigranten te trekken .Agnes,Kant bv , Roemer ook zo een scherts figuur .

     hoe fel trok Agnes, Kant van leer , tegen Wilders en aanhangen , hij en zij die op hem stemde waren fascisten , racisten, bruinhemden en meer van dit fraais .

     en dit staat vast op beeld , het werd op de tv uitgezonden voor de verkiezingen .

 2. Jacobus

  Is de term ´haatcampagene´ niet een beetje over de top? In reformatorische kringen bestaan ook bezwaren tegen Valetijnsdag, dat noemen we toch ook geen haatcampagne?

  Wat een gevoeligheid allemaal.

  1. zomaar

   kan zijn , toch ik zie nergens een reactie uit deze kringen , dat zij tegen Valentijn zijn , omdat zij gereformeerd gelovigen zijn .

   hoe anders pakken jou lievelingetjes dit aan , die zijn overal tegen !!.

   behalve tegen geld , waarvoor zij niet behoeven te werken .

   ach ja Jacobus nu ik je toch aan de lijn heb , hoe denk jij over die optocht van de door IS gevangen genomen Koerden .

   zeker over het hoofd gezien , tja je kan niet alles bijhouden .

   1. Martin007

    Vóór de crisis, die door de liberale partijen is veroorzaakt, hadden we in totaal 5 % werklozen. Het percentage werklozen onder de “niet westerse allochtonen” was 16 %. Dat betekent dus dat 84 % WEL WERKT.

    Ik weet niet meer in welk programma dat was, dat iemand zich voordeed als uitzendbureau. Hij belde een werkgever die zei “denk er aan hé, geen zwarten”.

    De meeste moslimjongeren die hier geboren zijn, willen gewoon meedoen met hun vriendjes van school. Maar als ze een sollicitatiebrief sturen onder hun eigen naam, krijgen ze geen antwoord, maar exact dezelfde brief ondertekend met Klaas de Vries, mag wél op gesprek komen.

    Er zijn ook heel veel moslimjongeren die zien en horen van hun vriendjes dat ze helemaal niet naar de kerk gaan. Blijkbaar is die hele Allah dus niet nodig. Jullie willen niet weten hoeveel moslimmeisjes vluchten en onderduiken, om hun familie te ontwijken. Die ze uiteraard een kopje kleiner maken als ze gevonden worden.

    Er is inderdaad een groep die extremistisch is. Die zetten zich af tegen de bevolking van dit land die hun discrimineert. Dat is de enige reden dat ze zo haatdragend doen. Hier kunnen ze niets bereiken, dus zoeken ze het maar in Syrië.

    Jullie zijn verschrikkelijk slecht geïnformeerd.

    Geert Wilders: willen jullie minder Marokkanen? Dan gaan we dat regelen. Wilders regelt helemaal niks, want alle moslims hebben een Nederlands paspoort. Wat meneer Wilders WEL kan regelen, is een nachtwakersstaat. Hij heeft niet voor niks 15 jaar bij de VVD gezeten.

    1. janszen

     Waarom is het discriminatie als je kiest voor Klaas i.p.v. Mohammed?

     1. Gielah

      Volgens het multiculti-dogmatiekboek is élk kiezen verwerpelijk.

     2. Jacobus

      Niet een echt slimme vraag, vind je zelf ook niet?

  2. zomaar

   deze bedoel ik Jacobus , http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/02/video-barbaars-isis-vernedert-koerden-in-freakshow/

   vandaag pas geplaatst , kon (kan), je bijna niet missen denk ik .

  3. zomaar

   kan je het niet vinden Jacobus , gewoon op de link klikken en je bent er !.

  4. Wilhelmson

   ik denk ook dat het eigenlijk niets met de islam te maken heeft. Die verdomde Zwitsers met hun rode vlag en agressief wit kruis anderzijds , dat is echt een plaag en bedreiging. Die willen verdomme ook ook niet integreren in de EU !

  5. carthago

   Jacobuskruit krijgt vandaag een fles haatcHampagne.
   Proost!

  6. Nico

   In reformatorische kringen wordt geen campagne gevoerd.
   Overigens vind ik Valentijnsdag ook een raar uit Amerika overgewaaid middenstandsfenomeem. Ik zal echter niemand weerhouden of zelfs negatief beoordelen als ze het fijn vinden om dit feest te vieren.

 3. Pimsch

  Liefde komt van Amerika, de kruisvaarders en de Zionisten.

 4. Anna

  Laat ze met Valentijnsdag uit liefde voor hun onderdrukkende mannen een zwarte kopvod dragen. Is ie weer heeeeel gelukkig.

 5. Antidotum

  Wat zie ik nu weer op een haatposter staan?

  I say
  NO
  VALENTINES DAY

  I am a muslim
  Alhmdulilah
  —————–

  Dan mijn tegenreactie:

  I say
  YES
  VALENTINES DAY

  I am a christian
  Ammehoela

 6. Robbieman

  Hee Jacobus. Jouw reacties zijn toch zo f*cking voorspelbaar man. Toen ik dit stukje las, wist ik al welk plaatje jij zou gaan opzetten. Elk kritisch stukje over islam en/of islamgekkies wordt steevast gerelativeerd door het christendom er maar weer met de haren bij te slepen.

 7. Joop Klepzijkert

  Het is een zionistisch complot die lelijke beelden die zogenaamd door de moslims gepleegd zijn (volgens jacoba)

  1. arie_jansz

   Nee, dat zijn uw woorden…een zionistisch complot van de Rothschilds ism met de familie Bilderberg.

   Nu niet de bal terugkaatsen

 8. Stevie

  Say NO tegen het Westen en tieft op … jullie kunnen de allaafbuigers meekrijgen … gratiesch … retour zandbak … Met zijn allen .. met zijn allen .. met zijn allen (als Nederlander kent u het deuntje …

 9. chris2

  Wat valt die Jacobus hier door de mand! De oude truc: wijs bij al het weerzinwekkends dat via de islam tot onds komt naar christenen ( ‘Maar zij zeggen / hebben ook …..’) En nu nog wat nader gespecificeerd, de reformatorische christenen, want die worden ook extreem, fundamentalistisch etc. versleten.
  Dit slaat echter nergens op. Ik kan Jacobus meedelen, dat op reformatorische scholen (VO), driftig aan Valentijn gedaan wordt. Weet u, reformatorische jongeren zijn gewoon Nederlandse kinderen, die volop participeren in onze samenleving en daar nu en later een nuttige bijdrage aan (gaan) leveren in allerlei posities. En wat ze nooit doen is een slachtofferrol innemen…

  1. Gielah

   Inderdaad… op mijn scholengemeenschap, waar ik godsdienstdocente was… en die weliswaar niet reformatorisch was maar wel christelijk… werd altijd véél aan Valentijnsdag gedaan.
   Als die dag in een weekeinde viel, werd die op vrijdag gevierd.
   Een van onze conrectoren organiseerde elk jaareen ´rozenservice´, waar men op kon inschrijven.
   Op de dag zelf kwamen er dan leerlingen met grote emmers rode rozen én een kaartje eraan bij alle lokalen aankloppen en dan werden die rozen aan de leerlingen in kwestie overhandigd…. onder veel nieuwsgierigheid en luid gejoel van de klasgenoten.

   ´s Avonds hadden we een Valentijnsbal!

  2. arie_jansz

   Geen zinnig woord van te maken, waarom zou Jacobus door de mand vallen?

 10. toetssteen

  Enfin, het gaat over st. Valentijn, de priester die tegen de wet van de Romeinen in soldaten huwde.
  Blijven vieren en de groeten aan de lange tenenbrigade, ongeacht van welke soort.

 11. Mar

  Ik lees net dat in China ook niet iedereen gecharmeerd is van Valentijnsdag:
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3850886/2015/02/13/Chinese-singles-dreigen-Valentijnsdag-te-saboteren.dhtml

  En de getoonde twitter-berichten zijn allemaal uit Pakistan.

  Sorry hoor, maar als tegenwerking van islam resulteert in verplicht alles moeten omarmen in het westen, zonder enig woord van afkeur, ook al vind je het helemaal niets, dan wordt het een zaak van: of je nou door de hond of de kat gebeten wordt

  1. toetssteen

   @Mar
   Zozo, in China…. dat is toch om de hoek linksom?
   Mar, wat China doet, moet China weten! Dit is Nederland! Sinds wanneer bepalen instromers wat hier wel of niet gevierd mag?
   Gasten die de regels in mijn huis willen bepalen, kunnen opkrassen.

   1. Mar

    toetssteen:
    De Twitterberichten tegen Valentijnsdag die Tim laat zien, zijn geplaatst door Pakistanen in Pakistan.

  2. Beukman

   @Mar

   “Chinese singles zijn van plan het Valentijnsdagplezier van verliefde landgenoten te verpesten. Online verschijnen oproepen om in winkels chocolaatjes te pletten en condooms door te prikken.”

   Proest….
   Hier op DDS zal men uit dit bericht wel opmaken dat China keihard aan het islamiseren is.

  3. nogmaals

   @mar
   Je triomfantelijke regel over pakistan is waarschijnlik bedoeld om te suggereren dat ook deze onverdraagzaamheid inzake het betonen van je liefde niets met islam te maken heeft.
   Rot toch op !
   Over je domme hond/kat prietpraat: Je kunt beter door de kat gekrabbeld worden, dan dat een roedel dolle honden je hoofd afbijt.

   1. Jacobus

    Met dat laatste ben ik het eens.

   2. Mar

    nogmaals:
    Toets zit te toeteren over instromers en gasten in mijn huis. Hij verkeert in de veronderstelling dat deze berichten vanuit Nederland op het wereldwijde internet zijn geplaatst.

    Zoals de waard is, vertrouwt hij de gasten.

    Een ander geluid wordt direct opgevat als een commando of een verbod. Met daarna het niet altijd vriendelijk uitgesproken verzoek op te rotten van hier (blog waar men zelf te gast is).

 12. W.H.J. Reiss

  Men zal toch eens moeten accepteren, ook hier, dat moslims gewoon haatzaaiers zijn, die altijd boos zijn. Dat is hun aard. Het krapuul is door de allochtonenpartij binnengehaald als ware het godenzonen. Breng zulk Volk eens bij wat lachen is !

  1. arie_jansz

   zeg Reiss,

   Jij als beschermer van Limburgse cultuur, normen en waarden moet nu toch laveloos onder de toog liggen, met carnaval?

   Of ben je na het vlaggenslinger gilde-incident nu ook al uit de raad van 11 getrapt?

   1. nogmaals

    @arie
    lekker relevante reactie !
    Ga ergens anders dom doen !!

 13. stangetz123

  Als je geen Valentine wllt vieren,doe dat dan niet,of anders rot op naar jullie zandbakken !

  1. arie_jansz

   Waarom? Ik woon al 52 jaar in Nederland, maar heb nog nooit meegedaan aan dit uit de USA overgewaaide commerciële verschijnsel dat mooie nederlandsche feesten zoals Sinterklaas, st. Maarten alleen maar onder druk zet….

   1. Gielah

    52 jaar?
    Echt?
    Helemaal volwássen al?
    En dan nog steeds zó bully-achtig, grof, ordinair en onbeschoft?
    Ik geloof mijn ogen niet.
    En dan … nota bene….mensen op hun lééftijd aanvallen ( oma dit en oma dat…tegen mij… ja ontken het maar niet.. lompe rotkerel…
    dat is óók zo lekker hoogstaand en intelligent…)
    terwijl u zélf eveneens de leeftijd bereikt hebt waarop u best grootvader zou kúnnen zijn!

    Zelf werd ik grootmoeder op mijn 50e… dus u zit keurig in de leeftijd…. daar zelfs nog bóven.

    Nu… dan zal ik maar ophouden met u af en toe voorzichtigjes te proberen wat beschaving bij te brengen…. ik zag in u een slecht opgevoede twintiger, met een diepe behoefte in de gunst te komen bij de meest hinderlijke figuur van DDS….. de onzekerheid van karakterzwakke jongeren… zó schatte ik een en ander in.
    Maar wie zich op zijn 52e (!) nog steeds gedraagt zoals u hier op DDS doet… die valt hoogstwaarschijnlijk niet meer te verbeteren.

    Hoe krijgt iemand het voor elkaar… al zó lang geleefd te hebben.. en dan nog zó weinig te hebben geleerd!

    Laat ik geen last meer van u hebben… achtergeblevene in ontwikkeling!

    1. Jacobus

     Gielah plaatst hier zelden een bijdrage zonder de opponent agressief te diskwalificeren en begint nu vals te blazen als ze een ironisch koekje van eigen deeg krijgt.

     Nogal hypocriet, als ik het mag zeggen.

     1. Gielah

      Sodemieter toch op, misbaksel!
      U en dat hele zootje om u heen deugen voor geen meter.
      En dan nog een beetje schijnheilig anderen komen verbeteren?

      Iedereen .. letterlijk iedereen…op DDS staat mijlen bóven jullie!

      En nu… wegwezen!

     2. Jacobus

      Q.e.d.

     3. Jasterke

      nee !

   2. Nico

    Sint Maarten heb ik weer nooit gevierd als kind. Tegenwoordig komen kinderen wel langs met lampionnen. Ik zorg wel dat ik voldoende snoep in huis heb. Vroeger deden we wel aan Luilak (Zaterdag voor Pinksteren), maar dat is bij huidige generaties hier in onbruik geraakt.

    En oh ja, ondanks mijn bezwaren toch maar een cadeautje voor mijn vriendin gekocht 😉

 14. janszm

  Ach ja, sommige achtergebleven mensen krijgen nog steeds rode vlekken in het gezicht bij kritiek op moslims.
  Op christenen kan geen kritiek meer gegeven worden, want die zijn al verheven, dankzij de islam.

  Als fundamentalistische christenen op dezelfde wijze zouden acteren als fundamentalische moslims, dan zou kritiek op eerstgenoemden gefundeerd zijn.
  Monotheïstische religies geven altijd problemen, echter de prfeef van de christenen was een “watje” en die van de moslims was een boef. Dit wordt steeds beter zichtbaar na het verstrijken der eeuwen.

  1. Jacobus

   Ik ben van mening dat kritiek op de Islam nuttig en nodig is. De godsdienst is dringend toe aan modernisering en liberalisering anders houdt het deelname van islamitische landen aan de globaliserend verhouding tussen staten tegen. Het resultaat is vooral te zien in het Midden Oosten waarin de islam verandering en vernieuwing blokkeert, islamistische radicalisering bevordert en in sommige gevallen bewegingen als IS legitimeert en steunt.

   Het tragische is dat kritiek op de islam hier vaak de gedaante aanneemt van generaliserend, agressief en krenkend racisme. Dit gebrek aan respect en de vaak stupide stigmatisering blokkeert de dringend noodzakelijke interreligieuze dialoog en bevordert radicalisering en segregatie.

   1. Jasterke

    zeg het is in gangbaar Nederlands @Jacobus….dat moet je kunnen…daar heb je voor eh. gestudeerd 😛

    1. Jacobus

     Het is zeg het ‘eens’ in gangbaar Nederlands.

     Probeer het eens met een kreupelrijmpje.

     1. Jasterke

      komt eraan….zo kreupel genoeg ? 😛

   2. Jasterke

    we zijn hier “onder ons” hoor….met alle respect 😛

   3. lanex

    Doen we hier aan stupide stigmatisering van islamisten? Ook zo een makkelijk woord geworden stigmatisering net als racisme, te pas en te onpas wordt het gebruikt om iedereen die enig kritiek heeft de mond te snoeren, sneu!

    1. Gielah

     Kritiek op de islam is nog véél te zwak.
     Dat mochten ze willen… dat het daar bij bleef.
     Ze moeten terug naar hun woestijnen van herkomst… heerlijk met andere islamieten onder elkaar… en dan maar fijn bloedvergieten en elkaar in een dwangbuis houden.

     We kunnen hen tenslotte niet tot evolutie dwingen!
     Neem daar gerust nog honderden jaren voor, boys… desnoods duizenden!
     Zolang wij maar niets meer van u merken.

   4. nogmaals

    @Jacobus 16:57
    De belangrijkste reden dat kritiek op de islam nuttig en nodig is, is gelegen in het feit dat de islam, in tegensteling tot wat jij en de meeste linkse debielen/kwaadaardigen in NL steeds maar weer roepen, geen godsdienst is, maar een ideologie die met gruwelijke middelen uit is op wereldverovering. En jij bent medeplichtig aan de pogingen in NL om die wereldverovering te realiseren. Zet je oogkleppen af, en misschien zie je dan die olifant wel staan ! !

    Trouwens, als jij kritiek op de islam zo nodig vindt, waarom is jouw enige kritiek hier op dds dan altijd weer jouw kritiek op islam-critici ? Bovendien veel te vaak verpakt in wollig geblaat. Maar ja, tenslotte heb jij veel affiniteit tot lammeren die binnenkort geslacht gaan worden. Nou Jacobus, laat jij jezelf en je soort maar afslachten, maar ik (en veel weldenkenden) zullen er alles aan doen om te verhinderen dat ons dat overkomt.

    Klein voorbeeld van je wollig geblaat:
    ” De godsdienst is dringend toe aan modernisering en liberalisering anders houdt het deelname van islamitische landen aan de globaliserend verhouding tussen staten tegen”
    Zelden zo’n onzin gelezen, nog afgezien van de taalfouten. Oh ja, en er is niets mis met mijn begrijpend lezen !

    1. Jacobus

     @ Nogmaals,

     Ik legde een en andermaal uit waarom het typeren van de islam als een politieke ideologie net zo idioot is als het christendom en het Jodendom als zodanig te typeren. Het slaat gewoon nergens op en het houdt ook een keer op om dat steeds weer aan degenen die dat wensen te geloven uit te leggen.

     De zin: “De godsdienst is dringend toe aan modernisering en liberalisering anders houdt het deelname van islamitische landen aan de globaliserende verhouding tussen staten tegen” behoeft voor u kennelijk enige toelichting.

     Ik probeer aan te geven dat de orthodoxe islam niet meer past op moderne globale verhoudingen en landen die er aan vasthouden missen de globaliserende economische, sociale en culturele boot. De islam zal moeten moderniseren zoals het christendom dat zich ook ingrijpend moest heroriënteren en aanpassen.

     Begrijpt u wel?

     1. nogmaals

      @ Jacobus Nadat de laatste eskimo is onthoofd, zal Jacobus misschien toegeven dat wereldoverheersing het doel was van de islamitische ideologie was, en dat gebruik van nuttige idioten één van de middelen daarbij is geweest

 15. Jacobus

  In orthodoxe kringen, christelijk of islamitisch, bestaat altijd bezwaar tegen feesten die niet expliciet gebaseerd zijn op de eigen geloofsinhoud. Zo waren er in streng reformatorische kringen altijd grote bezwaren tegen Sinterklaas.

  http://www.refdag.nl/opinie/doe_niet_mee_aan_sinterklaasfeest_1_290557

  1. Jasterke

   Ik…Jacobus…houd vol steeds opnieuw te negeren
   de goedkope reacties van honen en sneren
   van niet willen horen wat ik steeds weer zeg
   een help respect op de blogsites met veel woorden weg
   maar…ik houd dus vol hé..’t is de plicht die mij roept
   al word ik steeds weer uitgekotst en –gepoept
   juist in kringen waar mijn missie wordt gehaat als de pest
   drijf ik op de dhimmies en de tijd doet de rest !

   1. Jacobus

    Tjonge, hoogwaardig gepaard rijm met bijzondere zinnen:

    een help respect op de blogsites met veel woorden weg

    1. nogmaals

     @Jacobus
     Ik moet toch weer mijn al zo vaak tegen jou gerichte woorden herhalen;
     Begrijpend lezen !!
     Begrijpend lezen !!
     Laat de eerste e weg en probeer dan nog eens begrijpend te lezen, en realiseer je (als je dat nog kunt!) dat het om een gedicht gaat.

  2. janszen

   Denkt u dat de islam nog wel eens bijdraait Jacobus en sinterklaas gaat vieren?

   1. Jacobus

    Jawel hoor, een beetje geduld hebben. Over een generatie vieren nog meer moslims Sinterklaas als nu al het geval is.
    Nu viert een kwart van de moslims al Sinterklaas.

    1. TijlUilenspiegel

     @ Jacobus 14-2-15 20:12

     Je bedoelt 25% van de moslims in Amsterdam, gebaseerd op een onderzoek onder 1388 Amsterdammers.

     Het Sinterklaas vieren door moslims dient met een behoorlijke korrel zout te worden genomen.

     http://www.republiekallochtonie.nl/kwart-van-de-moslims-viert-sinterklaas

    2. nogmaals

     @Jacobus
     is dat een kwart van anderhalf miljard?
     Of is dit een kwart van de moslims bij jou op de galerij? Of bij jou op je “werk”?

  3. Wilhelmson

   Heel plat Jacobus. Met zelfrelativering en platheden bouw je slechts verder aan de afbouw van datgene wat oorzaak is van hetgeen we nu zien in de islamitische wereld. Denk daar eens over na ipv. het goedkoop smoelwerk na te apen.

 16. V.K.

  -Na ja, ik doe niet aan suikerfeest feesten en ramadanontbijten, prima toch dat deze mensen niet aan Valentijn doen. Overigens benieuwd of dit feest ook collectief in Sesamstraat wordt gevierd

  1. Jacobus

   Eindelijk een verstandig relativerend woord.

   1. Wilhelmson

    Relativering is per definitie nooit verstandig, enkel dom.

 17. Theo345

  Ik doe ook niet aan suikerfeesten. Het stoort mij altijd als ik van gemeentewege een uitnodiging krijg voor een iftar-maaltijd, wat van tijd tot tijd gebeurt.

  Maar toch ga ik geen stickertjes ontwerpen met teksten als: Nee! Voor mij geen ramadan!
  Je vraagt je af waar deze mensen zich toch tegen verzetten.
  Laat iemand een bloempje kopen voor een geliefde, wat is daar nu toch op tegen?

 18. Ali Baba

  So what? So what als een aantal moslims beginnen te huilen over Valentijnsdag?

  1. Ze maken enkel zichzelf belachelijk als ze hiermee een statement willen maken (lekker belangrijk)

  2. Lekker belangrijk, het is toch al een suffe traditie. En wil je moslims verplichen om dit te vieren????

  3. So what als zij het niet willen vieren, dat maakt toch geen verschil voor de mensen die het wel willen blijven vieren?

  4. Je kunt beter je pijlen richten op dingen die er toe doen, zoals waakzaam zijn dat moslims onze vrijheid van meningsuiting willen inperken.

  1. janszen

   Wat punt 4 betreft: Vandaag weer in Kopenhagen! Het waren geen orthodoxe of reformatorische christenen die een slachting wilden aanrichten.

   1. Gielah

    Toch zijn die… volgens de overheidsmollen dan… als extreem (?)-rechtsen véél gevaarlijker!

    Zij háten zo verschrikkelijk… weet u!
    Enge mensen… brrrr.

 19. bettina

  gewoon geen aandacht aan schenken. gaat wel over. het is hun probleem niet het mijne.

 20. Seneca

  @Jacobus
  U die zulke verheven teksten schrijft moet qua intelligentie wel met kop en schouders boven ons uitsteken. De toon waarop u de overige reageerders ‘neerzet’ bevestigt dit. Voor iemand die meer intellect dan ikzelf heb, heb ik respect en ik leer graag iets van die persoon, in dit geval bent u dat Jacobus. Ik ben altijd van mening geweest dat islam een ideologie/religie was maar nu blijkt uit uw woorden dat kritiek op deze stroming racisme is. Wilt u zich verwaardigen om deze blinde en verdwaalde man, te onderwijzen wat het falen is in mijn denken? Ik verneem gaarne uw bericht maar niet de reacties van AJ, Beukman, Mar, Julius e.d.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.