Recordaantal immigranten naar Nederland, dankzij VVD en PvdA

In 2014 kwam een recordaantal van 181.000 migranten naar ons land.

Het mag geen verrassing zijn: de poorten van Nederland staan nog altijd wagenwijd open voor nieuwe immigranten. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zijn er in 2014 maar liefst 181.000 immigranten naar Nederland gekomen. Dat is een record, en dat record hebben we te danken aan dit kabinet.

Mede door de immigratie groeide de Nederland vorig jaar met bijna 73.000 mensen. Drie keer raden waar de meeste immigranten vandaan komen. De lezers in de Randstad weten het ongetwijfeld al zonder de cijfers te kennen. Dit is de top-5 van landen waar de meeste immigranten vorig jaar vandaan kwamen:

1. Polen
2. Turkije
3. Marokko
4. Suriname
5. Indonesië

Maar dat is nog niet alles:

Omdat Poolse, Roemeense en Bulgaarse werknemers zich niet altijd hoeven in te schrijven bij een Nederlandse gemeente is hun aantal groter dan de bevolkingsregisters laten zien.

Ook het aantal vluchtelingen uit Syrië nam toe. In 2014 vestigden zich 8500 Syriërs. In totaal staan nu in Nederland 22.500 Syriërs ingeschreven, aldus een woordvoerder. Ook het aantal asielverzoeken van Eritreeërs steeg relatief sterk. In 2014 waren dat er 2000. In 2013 nog 500.

De officiële cijfers laten niet eens alles zien. Grote groepen Oost-Europeanen komen wel naar Nederland, maar laten niks weten aan de gemeente waar ze zich vestigen. Vanuit het kabinet klinkt geen enkel geluid om de immigratiestroom in te perken, terwijl daar veel goede redenen voor zijn. Om een paar redenen te noemen: we kunnen dan de dreiging van het islamitisch terrorisme inperken, de verloedering in ‘prachtwijken’ tegengaan, en de uitkeringen indammen.

Wat mij betreft komt er een tijdelijke immigratiestop voor ‘kansarme’ migranten. We moeten alleen nog mensen toelaten die iets toevoegen aan onze samenleving. Immigranten die in de eerste jaren in een uitkering belanden in ons land – met uitzondering van politieke vluchtelingen – hebben hier helemaal niets te zoeken. We hebben hardwerkende en ondernemende immigranten nodig. En dus geen frauderende uitkeringstrekkende gelukszoekers.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

66 reacties

 1. Primo

  Daar gaan wij nog veel ellende van krijgen, vooral van de moslims onder hen.

  Maar men leert hier toch niet van de geschiedenis…

 2. jackholland

  Alleen al omdat het niet meer te betalen is zou het al moeten stoppen, om over de rest van de ellende die dit met zich mee brengt maar niet te spreken!

 3. Joop Klepzijkert

  Ik weet niet of er al aandacht is gegeven aan het feit dat er zoveel autochtonen Nederland verlaten met meenamen van geld en kennis.
  We krijgen burgers terug zonder geld en kennis. de kruik gaat zolang te water tot hij barst.

 4. jackholland

  180000 is een stad net zo groot als breda !!!!

  Moet je eens nagaan wat dat kost omdat waarschjinlijk 80 % van de 180000 een of andere uitkering ontvangen.
  2 generaties verder en het zijn er 1000000.

 5. econoom

  Dit artikel vermeldt niet de emigratie van circa 140.000 personen.Het migratiesaldo is dus ruim 40.000. En wat hardwerkende, initiatiefrijke immigranten betreft, bovendien met een cultuur als de onze, dan moeten er vooral nog meer Polen bijkomen.

  1. Primo

   Zijn er nog niet genoeg werklozen volgens u? Ik zie niet in dat gezien het huidige aantal werklozen wij ons zouden moeten verheugen op de komst van nog meer Polen.

   1. econoom

    Een aantal krimpregio’s in ons land, met name in Limburg, is maar wat blij met die Poolse immigratie. Bovendien doen ze werk waarvoor onze werkelozen niet te porren zijn.

    1. Primo

     Dan lijkt het mij eerder zaak die werklozen eens achter de vodden te gaan zitten eer wij nieuwe potentiële werklozen gaan importeren.

    2. nogmaals

     @econoom
     Hoeveel van “onze” werklozen zijn autochtone Nederlanders en hoeveel ervan zijn de kansloze immigranten en hun nazaten (tot in de x-de generatie)?
     En zijn het niet juist die laatsten die niet te porren zijn om te werken.

    3. -Harry

     Econoom , wat moeten al die extra werkers in een economisch krimpgebied .
     Waarom zijn ze in Limburg blij met nóg meer werkeloosheids werkers ?

     Ik ben geen econoom , maar heb wel een bedrijf te runnen , en dat lukt al 25 jaar prima , maar wat U hier stelt lijkt me compleet nonsens .

     Men zegt wel dat economie geen wetenschap is , maar meer een soort geloof .

     Dat geloof ik nou ook !

     En dat “onze werkers ” niet te porren zijn voor sommig werk , hebben we aan de linkse partijen te danken en de vakbonden .
     Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat er vanuit het linkse kamp geroepen werd dat je als je niet wilde , je geen vuil of zwaar werk meer hoefde te verrichten .
     Aan wie hebben we dat dus te danken ?………………..

     Vandaag liet mijn boekhoudster me nog een stuk zien , van een werkeloze die nu meer geld incasseert dan ie met werken ooit verdiend heeft !

     Goed voor de economie ?

  2. JanvanEechoud

   Juist. Dat bericht zocht ik.

   Maar zijn dat ook niet vele Nederlanders die het hier niet meer zien zitten?

  3. nogmaals

   @ econoom
   Wat is uw bedoeling van het melden van de emigratie van 140.000 personen en het berekenen van het migratiesaldo. Feit blijft dat er 180.000 grotendeels kanslozen zijn binnengekomen, en dat de meesten daarvan nu op onze zak teren, en dat ze binnenkort ook nog hele families laten overkomen, die dan ook grotendeels op onze zak kunnen teren. Sommigen zelfs tot in eeuwigheid. Het door u genoemde migratiesaldo verandert daar niets aan.

 6. naplo39

  De kiezer heeft het niet goed begrepen: over 20 jaar zijn alle immigranten werkzaam in de zorg of succesrijke ondernemers.
  Wie waagt het te twijfelen aan deze prognose van de politici?

  1. zomaar

   er zijn al enkele generaties moslims in ons midden , toch als verpleger of verpleegster zie je ze niet zo vaak , en als zij er zijn hebben zij uit geloofsredenen , een voorkeur welke patiënt zij behandelen cq verplegen .

   dus dit schiet al niet echt op !!.

   en de vrijhandel als ik het zo stellen mag , (vanaf 1980 is geen middenstandsdiploma meer verplicht , voor bepaalde winkeliers), is ook geen optie !.

   kebab ect , zaken zijn er meer dan genoeg ook daar zitten wij niet op te wachten , persoonlijk heb ik iets meegemaakt , ik ging een Turkse suppertje binnen om een rolletje drop , te kopen zodat ik los geld had voor de parkeermeter , dacht je dat ik die verkoper in het Nederlands duidelijk maken kon wat ik wilde hebben , totaal niet !!, ik heb maar iets aangewezen en ben vertrokken .

   dit geeft aan dat als de verkoper geen Nederlands spreekt of verstaat , hij ook niet onze warenwetten kent of na leeft .

   nogmaals wat doen wij met mensen hierheen te halen , (toe te laten ) , die geen affiniteiten met onze samenleving wensen , uit gronden van hun geloof !!.

   ik ken nog de tijd dat de gastarbeider geïntroduceerd werd ,als werkpaard in de arbeidsintensieve industrie , gastarbeiders die gewoon uit christelijke landen binnen Europa kwamen , ik schrijf niet dat dit alles goed verliep toch nooit echte problemen gehad .

   zij respecteerde onze samenleving , hoe anders is het met de immigrant van nu , die uit de islamitische landen afkomstig is .

  2. halo1

   Ja..die politici liggen over x jaar op het kerkhof.. de ellende blijft..aan “succesrijke” (flessentrekkende) ondernemers en “werk in de zorg” (er zijn er al miljoenen) heeft NL geen enkele behoefte.. ik snap die dom-linkse naiviteit echt niet. De meeste mensen denken :”Niet werken.. toch geld!.. criminaliteit.(bijna) niet bestraft!.. Joepie…voila!

 7. zomaar

  ik herinner mij nog de woorden van Wilders, in de tweede kamer toen der discussie stond Polen en omliggende landen toe te laten treden tot de EU .

  juist ja hij werd weggehoond , door deze slaapkamer !!, hij voorspelde immers dat dit een grootaantal arbeidsplaatsen zou gaan kosten van de Nederlanders, en zie hoe zijn voorspelling uit gekomen is .

  kijk hoe fors onze regering bezuinigt op de gezondheid , de ouderenzorg , ect, ect .

  gewoon omdat de toestroom ook oud geworden zijn , en ziek kan iedereen worden , helaas hebben deze mensen niets of niet genoeg bijgedragen , aan onze sociale kassen!!, en drijven de kosten voor de overheid en ons op !!, meer en meer moeten wij inleveren om ieder hier toe te laten .

  Rutte en gepeupel het is genoeg !!, wij zijn al kaal (blut)

 8. jackholland

  @ econoom
  Als waar is wat u zegt dan is het nog erger .

  140000 eruit met waarschijnlijke goede baan geld opleiding .
  180000 kanslozen erin.

  1. arie_jansz

   Je moet zelf de feiten checken…
   Wist niet dat nederlandsers ineens kansloos en niet welkom waren als immigrant

   http://www.cbs.nl/NR/rdonlyres/C2DCC7FF-B94E-40B6-8E78-C61AFB2BBE16/0/PB14n047.pdf

 9. econoom

  Hierbijhet CBS bericht:Vooral westerse allochtonen emigreren.
  Het aantal emigranten uit Nederland is sinds de eeuwwisseling geleidelijk gestegen, op een daling rond 2008 na. Vanaf die periode nam vooral het aantal westers allochtone emigranten toe. Ook hierbinnen vormen Polen al enkele jaren de grootste groep, gevolgd door personen van Duitse herkomst. De emigratie van autochtonen hield aanvankelijk gelijke tred met de totale emigratie, maar is sinds 2009 niet meer toegenomen. Sindsdien emigreren er ongeveer 30 duizend autochtonen per jaar.

 10. Ruud562

  Wat krijgt Wilders toch het gelijk aan zijn zijde! En ja, dit kabinet van VVD en PvdA hebben met toedoen van D66 dit land op de rand van de afgrond gebracht!

 11. stangetz123

  Het meeste volk wat uit die (p)islam landen komt,tuig en zijn uitbuiters !

 12. nogmaals

  En al die islamknuffelende politici en beleidsambtenaren bleven steeds maar om het hardst roepen dat die islaminvasie absoluut nodig was omdat wij anders wegens de vergrijzing straks onvoldoende ziekenhuispersoneel en mensen in de verzorging zouden hebben. We zouden met name de moslima’s vast en zeker na verloop van tijd met dankbaarheid bezig zien in onze ziekenhuizen. .
  En wat is ervan terechtgekomen. De meesten zijn het uitkeringencircuit ingegaan, en ja inderdaad in de ziekenhuizen in veel grote steden zien we veel moslims die echter vooral bezig zijn om zonder dankbaarheid gratis van onze zorg te profiteren. Maar zelf in de zorg gaan werken en een bijdrage leveren aan onze maatschappij komt niet bij hen op.

  1. Primo

   Ja zij zouden allemaal onze billen gaan wassen i.v.m de vergrijzing die op zou gaan treden.

   De realiteit toont echter dat zij zijn over vertegenwoordigt in allerlei foute statistieken, al doet Flip van Dyke nog zo zijn best dit te verbloemen door middel van allerlei rekentrucjes.

   1. Jacobus

    Ja, laten we Flip van Dyke proberen de mond te snoeren, die mand werkt met harde feiten en statistieken, dat pas helegaar niet in onze voorstelling van islamisering.

    1. Primo

     Flip van Dyke is een cijferclown die denkt dat we achterlijk zijn.
     Tweede generatie allochtonen tot autochtoon rekenen en dan kraaien dat het allemaal wel mee valt.

     1. Jacobus

      Kan Primo zijn bewering dat van Dyke een ‘cijferclown’ is een ietsiepietsie kunnen onderbouwen? Waar gaat hij cijfermatig in de fout?

     2. Gielah

      Flip van Dyke is een enorme bedrieger.
      Hij presenteert ons …… waar hij ook maar opduikt…..overheidscijfers… die ons bewust op een dwaalspoor brengen, want wij burgers mogen namelijk niet weten hóevelen er óns geld mochten komen opmaken.

      Op zowat ieder forum hebben wél eerlijke mensen hem al met de echte cijfers geconfronteerd.
      Niéts leert hij daarvan… hij blijft gewoon voortgaan met ons die valse info door de strot te stampen.

      Kijk… die man hád een naïeveling kunnen zijn… een slecht geïnformeerde naïeveling… maar een slecht geïnformeerd mens kun je, met de juiste gegevens, die van vele kanten tot hem komen en die hij vervolgens kan checken…. in een góed-geïnformeerd mens veranderen.

      Flip van Dyke nu laat alle hem aangeboden info langs zich heen afglijden.
      Hij blijft pokhout die verkeerde statistieken en cijfers de wereld insturen.

      Dan houdt het op iemand slecht geïnformeerd te noemen.
      Dan moeten we van misleiding spreken.

      Ik ben uitermate verbaasd ook nog anno 2015 weer lieden aan te treffen, die deze Flip
      als betrouwbaar opvoeren.

      Zo kun je net zo goed een PvdA en een D’66 betrouwbaar noemen!
      Ja… die vergelijking is eigenlijk een hele terechte.

     3. Jan

      Flip van dyke heeft altijd gelijk dat is objectief vast te stellen. Het probleem is dat de materie verl te complex is voor veel mensen, waardoor polulisten gemakkelijk mensen kunnen misleiden. De meeste journalisten zijn helaas te dom of te lui om dat te doorzien.

    2. -Harry

     Verwijderd door Michael. Het is afgelopen met schelden en ad hominems (persoonlijke aanvallen). Ik wil dit niet meer zien.

 13. carthago

  Als autochtoon voel ik me ook aardig te gast in eigen land,ik hoop dat ik over 5 jaar mijn paspoort nog kan verlengen,zo niet dan duik ik onder bij jacobuskruit.

 14. Jacobus

  De verhoogde instroom (er was enige tijd sprake van emigratiesaldo) is vooral te wijten aan de brandhaarden in het Midden Oosten. Je zou kunnen zeggen dat we de rekening gepresenteerd krijgen van ons eigen aandeel in die brandhaarden.

  1. Primo

   En waaruit zou dit aandeel dan bestaan dat zij in plaats van naar een buurland te vluchten dit zogenaamde racistische land op zoeken op een massale schaal?

  2. carthago

   Ik denk dat jij het grootste aandeel daarin bent.Waarom emigreer je niet gewoon,je hebt het hier zo beroerd !

  3. -Harry

   En al dat moslim gesodemieter in andere landen dan ?

   Er zijn zo’n 130 gewapende conflicten met die lui wereldwijd , wat hebben ál die mensen gedaan om die arme moslims zó ver te krijgen ?

   Komt jouw toelage uit Riaad ?
   Teheran ?

 15. Brave Hendrik

  Het is mij een raadsel waarom het CBS in hun eigen persbericht (vrijwel) totale nonsens verkoopt, die klakkeloos door DDS wordt overgenomen.
  Op Statline staat namelijk precies uit welke landen de 181.000 immigranten in 2014 komen:
  1: Nederland – 27907
  2: Polen – 20854
  3: Syrie – 8550
  4: Duitsland – 7967
  5: Voormalige Sovjet Unie – 5861

  http://statline.cbs.nl/Statweb/publication/?DM=SLNL&PA=37943NED&D1=47%2c58-89%2c173&D2=322%2cl&HDR=T&STB=G1&VW=T

  de door het CBS genoemde top 5 landen (behalve Polen) staan echter op (tevens emigratie vermeld):
  11: Turkije – 3509 (300 minder dan in 2013) er emigreerden 5092
  15: Marokko – 2163 (163 minder dan in 2013) er emigreerden 1496
  18: Indonesië – 1702 (97 meer dan in 2013) er emigreerden 1322
  19: Suriname – 1549 (150 minder dan in 2013) er emigreerden 1956

  Dus wat zien we:
  – CBS liegt in persbericht en DDS neemt het over (check de feiten!)
  – er kwamen minder Marokkanen naar Nederland (dan in 2013), dus Wilders wordt op zijn wenken bediend
  – er vertrokken meer Turken dan dat er bij kwamen

  Maar blijft u zich vooral zorgen maken over de massale toestroom van Turken (- 1583) en Marokkanen (+ 667).

  Sluit u vooral uw ogen voor de wat ik noem “verdekte” immigratie, namelijk via de baarmoeder. Dat is het primaire probleem waar we nu mee zitten, zeker als we ons focussen op de islam. En daarover zijn niet al te duidelijke statistieken

  1. arie_jansz

   Los van uw constatering die ik voor waarheid aanneem.

   Het is weer een staaltje van statistiekvervalsing van de bovenste plank.
   Voor de duidelijkheid, het zijn immigranten en dus geen asielzoekers wat wel wordt gesuggereerd.
   Alle westerse, inclusief Nederlanders, worden in het getal van 181.000 meegerekend, maar niet in het top 5 lijstje MET GETALLEN gezet.

   Kortom, de “records” worden gewoon niet gebroken, het blijken vooral Duitsers en Nederlanders te zijn en nogal veel Polen.

   Tsja, hoe hits ik een te fanatieke menigte nog verder op.

   1. Jan

    Het persbericht klopt overigens wel. De Telegraaf neemt dit alleen verkeerd over en Frank gebruikt de Telegraaf
    als bron.

   2. JanvanEechoud

    “het zijn immigranten en dus geen asielzoekers wat wel wordt gesuggereerd.”

    Nee…, die indruk had IK niet…..

   3. nogmaals

    @ arie..
    sinds wanneer worden asielzoekers nadat ze ons land zijn binnengekomen (en gebleven) niet meer tot immigranten gerekend.

  2. Jan

   CBS gaf een overzicht van de tot 5 immigranten op dit moment in Nederland. Maar dat heeft niets met 2014 te maken. Nogal misleidend om dit zo te presenteren. De migratie uit Turkije en Marokko is al een aantal jaren beperkt. We zien nu vooral EU migratie.

  3. toetssteen

   @Brave Hendrik
   1) Uit Nederland, zegt weinig. Tweede generatie is Nederlander als pa en ma hier zijn geboren.

   Maar goed, een verouderende autochtone bevolking, gaat ineens weer groeien…., dat zou iedereen achterdochtig moeten maken.

 16. jelle

  Gelukkig hebben de Joden in België en Frankrijk het dus helemaal aan hun zelf te wijten, dat ze neergeknald worden.
  En niet te vergeten cartoonisten, columnisten.
  Islam is vrede, liefde.

 17. Lieftinck

  De EU, de politici en de aller- allergrootste supportersgroep van de immigranten, de NPO liggen op schema in het kapot maken van Nederland.

 18. arie_jansz

  Het is al aangegeven, maar van deze ruim 180.000
  Immigranten zijn met name westerse immigranten betrokken.

  Zorgelijk zou je instroom van het aantal Polen kunnen noemen, maar daar hoor ik hier niets over.

  Zelfs voor DDS wordt hier een enorme loop genomen met het echte verhaal.

  Zie hier de link waar DDS de cijfers haalt en zie de realiteit.

  1. W.H.J. Reiss

   @Arie
   Ik zie net als jou ook liever de Polen dan dat islam schorriemorrie !

   1. Primo

    Dit liegt er dus niet om, het is zoals de heer Wilders al eerder aan gaf een tsunami van allochtonen die ons land overspoelt en die ons klauwen met geld kost.

    1. arie_jansz

     Ik hoor Wilder of de PVV helemaal niet naar aanleiding van deze CBS-cijfers.

     Zie wel een tsunami van Polen en terugkerende Nederlanders.

     1. Primo

      Alsof Polen zo’n verrijking zijn……

     2. arie_jansz

      Er is altijd wel wat aan- en op te merken aan mensen.

      Zelfs jij bent niet prefect en zult zo af en toe wel eens weerstand ondervinden.

     3. JanvanEechoud

      “tsunami van Polen”….??
      Vieze racist!! :)……..

      Oh, oh…, als een PVVer dat woord gebruikt is het hommeles…. 😉

 19. Thomasson

  CBS geeft ons het antwoord waarom moeten wij deze regering zo snel mogelijk naar huis sturen. Niet enkel deze regering, maar alle partijen en hooggeplaatste personen die in hun agenda een plan hebben om Nederland om zeep te helpen. Dat zijn helaas, behalve de PVV en SGP, ALLE PARTIJEN IN DE TWEEDE-KAMER en bijna de hele Media. Onze hoge politieke en media echelon wordt bevolkt door abjecte en pathologisch zieke mensen die het woord VERANTWOORDELIJKHEID niet kennen. Het interesseert hen geen zier dat het land die door zo veel generaties is opgebouwd, ter onder gaat. Het laat deze grand signors en domme madammekes koud, hoe zou de dag uitzien wanneer de ongedierte, die ze zo gretig welkom heten, de autochtone Nederlanders en niet moslims met machetes, AK47 en andere wapentuig zouden aanvallen. Ze laten ze met tsunamigolven naar binnen stromen; wetend hoe gevaarlijk deze species uit het Midden Oosten en Afrika zijn. Monsters met ISIS mentaliteit die zelfs geen kannibalisme schuwen. Het is niet hun pakkie aan. Ze zouden voortijdig al onderweg zijn naar UBS, “Gemeinschaftsbank” of “Credit Suise” zijn: hun “Adelaarsnest” in Zwitserland. Na het checken van hun geheime bankrekeningen, gaan ze verder naar zonnige eilanden zoals de Bahama’s. Deze mensen hebben al veel te lang “het Quisling spel gespeeld”. Het is tijd om al deze moderne Anton Musserts, Rost van Toningens en Cees van Geelkerken naar huis te sturen. ZE WORDEN VOOR ONS TE GEVAARLIJK ….HET IS MENENS!!!!

  1. arie_jansz

   Hoezo, heb je de cijfers reeds op de CBS-site doorgenomen?

   Of volg je de waarheid zoals DDS deze verhaspeld?

   Geeneens Marokanen op de lijst, amper Turken, Dat het oorlog is in Syrië weten we, dus veel vluchtelingen en verder ook veel Nederlandsers die het wagen terug te komen! (Het is een schande van deze regering zeg…)

   Deze regering doet het op dit punt bijzonder goed, je hoort de PVV niet eens.

  1. arie_jansz

   Dezelfde “juiste” informatie die misleidend kan zijn, indien je niet weet uit welke bevolkingsgroepen deze getallen bestaat.

   Uw politieke stroming wil hier mee suggereren dat enorme aantallen (tsunami) aan moslims ons land overvallen.

   De werkelijkheid is echter veel terugkerende Nederlanders en west en oost-Europeanen.

   Daarnaast is er ook nog een statistiek die iets vertelt wie er Nederland definitief verlaten, dat moet er dan nog vanaf.

  2. Gielah

   Zouden ze dit lezen, @Toets?
   Ik heb zo’n akelig vermoeden dat ze deze juiste cijfers allang en héél goed kennen.

   Liegen is niet…. de waarheid niet wéten.
   Liegen is… de waarheid ontkennen.

   Maar goed… we zullen het wel merken… of er een omslag komt en een ruiterlijk tóegeven daarvan.

   1. Jacobus

    Uw neiging om iedereen die een andere mening heeft voor leugenaar uit te kafferen maakt u ongeschikt deel te nemen aan inhoudelijke discussies.

    1. cmsuijkerbuijk

     @ Jacobus
     4 februari 2015 at 22:08
     Heb je die waarschuwingen van Michael eigenlijk wel gelezen? Of snap je iets niet misschien?

   2. toetssteen

    @Gielah
    Met die van Dyke heb ik enige tijd geleden eens een, overigens heel nette, discussie gevoerd. Aan het eind van het betoog kon hij nog immers niet 3,5 miljoen mensen ophoesten. Iets dat wel had gemoeten, want de autochtone bevolking groeit al tijden niet meer.
    Nou weet ik ook wel waar die groep te vinden is, immers de tweede generatie waarvan de ouders hier geboren zijn telt mee en de derde inmiddels ook.
    Idem zo bedriegt men de misdaadstatistieken. Dat de eerste de beste cipier wat anders meldt….
    Enfin:

    http://curiales.nl/2015/01/15/europas-demografische-nachtmerrie/

 20. Stevie

  Het is niet te geloven dat heel Verweggistan inc. I.S. barbaren hier de sociale potten komen leegvreten … terwijl in onze familie ((en tienduizenden anderen)) de hoog opgeleiden dit verziekte land hebben verlaten omdat ze weigeren nog langer voor die zgn. moslim verrijking .. buitenlanders en veelal islamitische geldzoekers krom te liggen en kaal geplukt te worden . Nederland is doodziek .. eigen volk komt ((dankzij 40 jaar wanbeleid )) tegenwoordig op de laatste plaats . Dit kabinet ..VVD ..PvdA.. en een paar meelopers is de schande voorbij een walgelijk stelletje hypocrieten ..landverkopers en islamknielers ..

 21. Pimsch

  Alweer een complete nieuwe stad erbij. Elk jaar.
  Asielhoven, Vluchtelinghe, Immigrantendam, Erkannogmeerbij, Middenoostenburg, Koranvliet, Senegalpolder, Eritreabosch, Hoofddoek-aan-de-Waal, Linkskerk, Noord-Somalië, Xenopolis.
  Wat zijn we toch een groot volk.

 22. Antidotum

  Werd de gezinshereniging destijds niet gerealiseerd onder het kabinet Wiegel/van Agt?

 23. nogmaals

  De islam moet de wereld uit. Begin met het stoppen van de levensbedreigende islaminvasie in Nederland te stoppen.
  En voordat er weer een islamvriendje gaat roepen dat het wel meevalt met de islaminvasie in Nederland, wil ik er op wijzen het alleen maar minder erg lijkt omdat het policor-boeventuig ons zand in de ogen strooit door net te doen of de moslims zodanig perfect integreren, dat je al die hier geboren moslims van de 2e en 3e generatie als autochtoon in de geduldige statistieken verwerkt.

  1. Antidotum

   @Nogmaals

   Dat ben ik eens, maar zolang er binnen dat geloof mannen worden geboren, zal de islam niet verdwijnen.
   Geen enkele kerel geeft de riante faciliteiten op die dat heersende macho-geloof met zich mee brengt.
   Dat komt door het superioriteitsgevoel van de man dat de islam predikt, waardoor dat geloof blijft bestaan.

 24. vanGodlos

  Ik zeg alleen maar Minder,minder,minder…….

 25. Ruud562

  Antidotum 5 februari 2015 at 00:19: “Werd de gezinshereniging destijds niet gerealiseerd onder het kabinet Wiegel/van Agt?”
  In de jaren 60 werd door het kabinet Schmelzer besloten dat er gastarbeiders naar Nederland moesten komen omdat dit voor de grootindustriëlen het aantrekkelijst was.Gastarbeiders waren namelijk goedkoper dan de aanschaf van vervangende machinerie. Dat kabinet bestond uit een coalitie van christelijke partijen en de VVD.
  Later, toen Den Uijl aan het bewind kwam, besloot deze dat er recht moest komen op gezinshereniging. Dit besluit leidde ertoe dat de rechtschapen socialist (oude) Drees zijn lidmaatschap van de PvdA opzegde. De oude Drees voorzag namelijk de vele ellende die we nadien over ons uitgestort kregen en nog voluit krijgen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.